Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

vizitele la bebe in primele zile acasa

Recommended Posts

sincera sa fiu eu nu as vrea sa primesc vizitatori in primele zile dupa ce nasc ingerasul meu.

in primul rand vom fi obosite - bebe abia venit pe lume si nu cred ca e nici igienic sa iti intre in casa prieteni, rude, etc...

asa bunicii, unchii copilului sunt de acord dar nu toate cunostintele pamantului.

voi cum veti face sau cum faceti ca sunt si mamici printre noi.

dati-mi justificari concrete ca eu nu vreau sa imi umplu casa de musafiri...[bang]

[gravi]29+

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Pai musafirii pot veni, dar nu au voie sa intre in camera bebelusului cel putin o luna...asa spun medicii. Si prietenii cu au de ce sa se supere. Mai ales e interzis sa se apropie si sa respire in nasul bebelusului, sa-i puna mana pe fata, sa-l pupe sau sa intre cu hainele de afara sa-l ia in brate.

Spune-le ca vor putea face toate astea dupa ce mai creste.

Ioana

pai daca se anunta cineva spui clar ca esti obosita si cand te vei simti mai bine ii vei chema tu. punct. cu lucrurile astea nu se discuta.....si daca se autoinvita te scuzi frumusel si te duci sa te culci, sa faci dush, etc. vorbesc foarte sincer, altfel de extenuezi degeaba. sarcina usoara si bebelus sanatos.

Roxana

Nici nu e bine. Mie mi-a spus chiar medicul pediatru. Chiar si pentru Stefania mi-a spus ca mai bine sa nu o las mai aproape de un metru de surioara ei. Sunt cateva reguli de baza care trebuie respectate, daca totusi vine cineva, sau chiar si pentru voi parintii. Multe sunt de bun simt, dar mai stii ce idei au oamenii?

- nu se intra incaltat la copil

- nu se intra cu haine cu care au fost in locuri aglomerate, dupa serviciu se schimba hainele

- cine ia bb in brate obligatoriu spalat pe maini pana la cot

Si le spui verde in fata ce si cum, nu au de ce sa se supere, le spui ca nu e bine pentru copil, microbi, si gata. Mai ales daca sunt parinti vor intelege. Trebuie sa fii tu ferma pe pozitie si sa te sprijine si sotzul.

[pup][pup][pup]

nu de parinti imi fac probleme, pentru ca parintii nostri sunt super ok.

ma gandeam la cunostintele si prietenii curiosi care nu vor intelege ca nu e un copil jucarie.

dar o sa am curaj si o sa ma tin ferma pe pozitie.

multumesc pentru incurajari [pup][pup]

[gravi]29+

adela,

eu prietenilor le-am zis foarte clar: fara suparare, o luna nu aveti ce cauta la mine[:D]; e f important sa ai liniste, intimitate in primele zile cu bebe acasa, sa va obisnuiti unul cu celalat- nici chiar membrii familiei, cei indepartati , nu prea au ce cauta la inceput; pana la urma, familia ta e compusa din tine, bebe si tati- cu voi doi trebuie sa se obisnuiasca bebele cand e mic-mic...

eu sunt mai radicala din fire, chiar si cu rudele, insa nu mi se pare ceva exagerat daca te gandesti ca tii cont de binele unui omulet mic de tot[il]

sarcina usoara si bebe mumos si mancacios!

[pup]

[pis]Noe si Anne Biancaid="teal"> (14.03.2006)

UITE CUM CRESC!

quote:Originally posted by adelapop

[pup][pup][pup]nu de parinti imi fac probleme, pentru ca parintii nostri sunt super ok.ma gandeam la cunostintele si prietenii curiosi care nu vor intelege ca nu e un copil jucarie.dar o sa am curaj si o sa ma tin ferma pe pozitie.multumesc pentru incurajari [pup][pup][gravi]29+

id="quote">id="quote">Doar nu vrei sa zici ca "supararea" prietenelor curiosi e mai importanta pt tine decat sanatatea bebelusului tau? Lasa, ca eram si eu foarte timida inainte, dar dupa ce s-au nascut bebeii eram in stare sa iau matura de bucatarie sa dau pe toti "musafiri" afara!!!In alta ordine de idei, mai intalneste-te cu acesti prieteni inainte sa nasti, si sa le spui "am citit ca....", "mi-a zis doctorul ca...", tre' sa inteleaga aluzia.O nastere usoara si multa sanatate!!!

E bine sa-i pregatesti din timp, sa le spui inainte de a naste.Daca vor sa-ti faca urari tie si lui bb, o pot face la telefon sau mai tarziu.Este timp pt toate. Eu una, nici nu aveam chef de vizite la inceput, ma simteam foarte obosita. Te pup si sa aveti grija de voi. Mi-e dor de perioada asta [gravi] si o ador.id="red">

Lori ºi un îngeraº:George-Octavian ( 14.02.2005 )

"Daca cineva nu-ti surade, fii tu generos si ofera-i surasul tau. Nimeni nu are nevoie mai mare de un suras decat cel care nu mai poate sa surada celorlalti." Dalai Lama

Eu am ajuns acasa de la maternitate pe 23 decembrie, aproape in Ajunul Craciunului, asa ca in perioada imediat urmatoare am avut parte de vizite peste vizite pentru ca toata lumea avea niste zile libere. [:)] Rude, prieteni, prieteni de-ai mamei mele (a stat cu mine pana a avut bb o luna si jumatate si o mai vizita cate o prietena), aproape zilnic venea cineva. Toti erau primiti in sufragerie (mama se ocupa de tratatii [:)]), nimeni nu calca la bb in camera si daca nu dormea il scoteam pe el un minutel cat sa-l vada si atat.

La tine cred ca poate fi mai simplu, fiind vara vei iesi cu bb la plimbare si ii poti invita pe curiosi in parc sa-l vada. [;)] Eu asa cred ca voi proceda da data asta.

Claudia [gravi] (26+) si [bonjovi] Cristi (16.12.2002)

Puiul nostru s-a nascut la inceputul lui decembrie si cum noi n-am putut iesi din casa, de sarbatori au venit rudele, prietenii si a fost foarte frumos. La el in camera intrau cit sa-l vada in patut (evident ca bunicii si unchii il luau in brate) si a fost foarte frumos.

Depinde de cum te simti tu in primul rind, pentru ca bebe oricum va dormi ca un ingeras. Cit despre pupat un copil asa mic nici nu se pune problema, asta e de bun simt sa inteleaga fiecare.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...