Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Ai nevoie de" suport belt "dupa o nastere normala?

Recommended Posts

Ma numesc Daniela si sunt insacinata in 39 de sap+2zile. Planul meu este sa nasc normal ....sper sa nu fie nevoie de cezariana.

Fetelor as vrea sa stiu daca trebuie sa te legi cu brau ,centura elastica etc dupa o nastere normala ...sa nu ramai cu burta....?si daca da... cam cat timp?

Va multumesc din sufet,

Daniela

D.Thake

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Parerile sunt impartite la acest subiect dar nu conteaza cum nasti, muschii sunt lasati de la sarcina si trebuie sustinuti macar 6 saptamani.

Eu asa am procedat iar rezultatul e vizibil!id="green">

Don't talk unless you can improve the silence!id="orange">

Mamiid="red">id="size4"> [indecis]& minunea meaid="orange">id="size4"> [ispita] ( mai 2004)id="green">id="size4"> [RO]

Am o prietena care a folosit-o 3 luni(a avut noroc ca era iarna asa ca nu o jena, ba chiar ii tinea cald) si acum dupa 2 ani poarta tricouri cu buricul gol. totusi, cred ca depinde f mult si de "materialul clientului". Sa iti dea DD o nastere usoara si un bb sanataos

briza_mariiid="red">

ziua nuntii; una alta pt nunta

[hia]

Si eu zic ca ar trebui sa o ai si sa o folosesti,nu cum am facut eu.Imi pare tare rau ca n-am folosit-o macar o luna,sunt sigura ca numai bine mi-ar fi facut.

Inca un truc pe care ni la spus o profesoara ,pe cand faceam gimnastica gravidei...dupa nastere sa-ti tragi burta in interior de cate 10 ori,consecutiv...de cate ori iti amintesti!

Nastere usoara si [copil] sanatos!

Poze

Fetelor va mutlumesc pentru raspunsuri am gasit ceva pe site-ul acesta http://www.mothersbliss.com/shopping/supportband.asp ....le-am dat tel si i-am intrebat de marime normala si mi-au zis ca se poate ajusta asa cum vreau ...asa ca nu-mi ramane dacat sa o comand si sper sa o pot folosi si daca voi avea cezariana .

Va pup,Daniela

D.Thake

Eu am nascut normal si n-am folosit asa ceva. In Germania, le-am intrebat pe moase si mi-au spus ca nu e nevoie de nimic, decat de rabdare si exercitiu fizic cat se poate, dupa perioada de sase saptamani. Si mie imi spunea mama sa folosesc neaparat un brau sau burtiera imediat dupa nastere dar n-am facut-o, am urmat sfatul moaselor de la spitalul unde am nascut. Iar acum la aproape un an si jumatate de la nasterea fiului meu ma declar supermultumita de talia mea. Conteaza enorm modul de viata, miscarea si alimentatia sanatoasa. Eu am luat 20 kg in perioada sarcinii.

E drept ca pielea nu mai are 100% aspectul dinainte de sarcina, asta e, dar daca n-ai luat prea mult in greutate in perioada sarcinii, nu prea ai de ce sa te temi.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...