Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

Salutare la toti parintii,

bebelusa are, in anumite zone ale corpului, pielea uscata (grunjoasa). ii dau in fiecare seara, dupa baie,cu ulei de floarea soarelui (dupa ce a fost fiert si racit in prealabil) si gel pt copii.

alte recomandari?

multumesc

[:X]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Intr-un saculet sa pui cam 6-10 polonice de tarate de grau - apoi torni apa fierbinte cat sa acopere sacul. Lasi 5 minute, dupa care storci sacul - apa o sa se faca albicioasa (de la amidon). Apoi potrivesti cu apa rece si ii faci baie.

Incearca sa nu mai folosesti decat sapun pentru copii (la baie) si ulei de floarea soarelui/masline dupa baie - fara geluri, creme de piele si alte chimicale.

La noi a functionat "reteta".

Si Radu a avut o perioada problema asta(pe la 6 luni).

Am scos orice shampon parfumat, uleiuri etc (noi foloseam Nivea atunci) si o perioada l-am spalat numai cu gel pt piele atopica (ceva special din farmacie, nu mai retin numele) iar dupa baie l-am uns cu Trixera de la firma Avene (asta la recomandarea medicului dermatolog).

A scapat de pilea uscata de tot cam dupa 2 luni si multumesc lu D-zeu de atunci nu am mai avut probleme.

Acum il spal cu gel de la Penatene si il dau in continuare cu Trixtera(scumpa, da merita).

edit : am uitat sa zic ca-l dau alternativ cu Trixtera si cu ulei de masline[;)].

Sanatate va dorim!

Eu [mamica] si Raducu [aerob] (22.04.2005)

Poze cu noi

Baita cu tarate e foarte buna.

Sau Oliatum,de la farmacie,e un ulei care se pune in apa in care se face baita,nemaifiind nevoie de sapun.

Miha id="red"> [8**] si [comoara] Robert id="blue"> (18 id="purple">nov 2004)id="purple">

[foto]

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bunid="red">id="Comic Sans MS">

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!id="size3">id="green">

Baie cu apa in care sau fiert tarate de grau si albastrele, in locc de sapunurile, sampoanele, gelurile de dus, etc.- foloseste Gelul de la PONN EMO, care este si sapun si sampon in acelasi timp, iar dupa baita crema Trixera.

DORY & ALEXANDRA DENISA

http://photos.yahoo.com/dory232002

FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002

Si noi am avut aceasta problema cand Niki avea vreo 6 luni. Am fost la dermatolog si ne-a recomandat sa eliminam detergentii, uleiurile pe care le foloseam pana atunci si sa "tratam" cu crema "Trixera" pt. piele uscata (Avene) - asa cum spunea si Adinutza.

La noi a functionat de minune.

Succes!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...