babitza Publicat Mai 12, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 12, 2006 Salutare la toti parintii, bebelusa are, in anumite zone ale corpului, pielea uscata (grunjoasa). ii dau in fiecare seara, dupa baie,cu ulei de floarea soarelui (dupa ce a fost fiert si racit in prealabil) si gel pt copii. alte recomandari? multumesc Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvi_2005 Postat Mai 12, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2006 Eu folosesc inca din primele zile ale bebelusului meu Nivea baby Oil, e foarte bun, hidrateaza si este f bine tolerat. Ii faci masaj usor cu el dupa baita, bebelasul se simte bine si miroase f frumos. Silvi si bebe Alain (19.01.2006) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hermis Postat Mai 12, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2006 Intr-un saculet sa pui cam 6-10 polonice de tarate de grau - apoi torni apa fierbinte cat sa acopere sacul. Lasi 5 minute, dupa care storci sacul - apa o sa se faca albicioasa (de la amidon). Apoi potrivesti cu apa rece si ii faci baie. Incearca sa nu mai folosesti decat sapun pentru copii (la baie) si ulei de floarea soarelui/masline dupa baie - fara geluri, creme de piele si alte chimicale. La noi a functionat "reteta". Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adinutza78 Postat Mai 12, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2006 incearca crema Trixera de la firma Avene, e foarte buna, e fara parfum. cea pt.piele sensibila si uscata.o gasesti la Sensi Blu.noua ne-a facut f bine.nu cumva o faci pe micuta cu ulei sau crema Johnson? pt.unii are efecul acesta-usuca pielea Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ligia13 Postat Mai 12, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2006 Si Radu a avut o perioada problema asta(pe la 6 luni). Am scos orice shampon parfumat, uleiuri etc (noi foloseam Nivea atunci) si o perioada l-am spalat numai cu gel pt piele atopica (ceva special din farmacie, nu mai retin numele) iar dupa baie l-am uns cu Trixera de la firma Avene (asta la recomandarea medicului dermatolog). A scapat de pilea uscata de tot cam dupa 2 luni si multumesc lu D-zeu de atunci nu am mai avut probleme. Acum il spal cu gel de la Penatene si il dau in continuare cu Trixtera(scumpa, da merita). edit : am uitat sa zic ca-l dau alternativ cu Trixtera si cu ulei de masline[;)]. Sanatate va dorim! Eu si Raducu [aerob] (22.04.2005) Poze cu noi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristinaT Postat Mai 12, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2006 uite citeste si aici; http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75713 6 ani - 14 februarie 2006 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariussimiuc Postat Mai 12, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2006 Baita cu tarate e foarte buna. Sau Oliatum,de la farmacie,e un ulei care se pune in apa in care se face baita,nemaifiind nevoie de sapun. Miha id="red"> si [comoara] Robert id="blue"> (18 id="purple">nov 2004)id="purple"> [foto] Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bunid="red">id="Comic Sans MS"> Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!id="size3">id="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dory232002 Postat Mai 13, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 13, 2006 Baie cu apa in care sau fiert tarate de grau si albastrele, in locc de sapunurile, sampoanele, gelurile de dus, etc.- foloseste Gelul de la PONN EMO, care este si sapun si sampon in acelasi timp, iar dupa baita crema Trixera. DORY & ALEXANDRA DENISA http://photos.yahoo.com/dory232002 FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pet Postat Mai 13, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 13, 2006 Si noi am avut aceasta problema cand Niki avea vreo 6 luni. Am fost la dermatolog si ne-a recomandat sa eliminam detergentii, uleiurile pe care le foloseam pana atunci si sa "tratam" cu crema "Trixera" pt. piele uscata (Avene) - asa cum spunea si Adinutza. La noi a functionat de minune. Succes! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babitza Postat Mai 13, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 13, 2006 Multumesc pentru sfaturi. mariuca[copil] si mama ei. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.