Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-126

Recommended Posts

Bine ati venit la capitol nou!

[mamica]lunii august 2005 este:Catrinel 17-cap.49 id="red">>>> a nascut pe 23 martie o [fetita][gravi][gravi][gravi]lunii septembrie 2005 sunt:CamiM-cap.58Virgi-cap.61Shoricutza-cap.62id="red">[gravi][gravi]lunii noiembrie 2006 sunt:Iube 2001-cap.83Alexia27-cap.83id="red">[gravi]lunii decembrie 2005 este:Martha78 - cap. 97id="red">[gravi][gravi][gravi][gravi][gravi][gravi]lunii ianuarie 2006 sunt:floricika - cap. 98anangel_lexi-cap.98ionica -cap.99Princess-cap.103Adriana mica -cap.103mexxa-cap.103id="red">[gravi][gravi]lunii februarie 2006 sunt:MamiFlori -cap 104Mirona - cap 109id="red">[gravi]lunii martie 2006 este:Danita - cap 116id="red">[gravi][gravi]lunii aprilie 2006 sunt:ingeras26a - cap121id="red">Madana - cap122id="red">Catalina - cap. 124id="red">[gravi] lunii mai: CRISTINNA ...acum 5 saptamani si 6 zile [bis]Urmam noi,cat de curand!

Buna ziua. Ma numesc Oana Bucur si am 28 de ani. Eu si sotul meu "incercam de vreo 4 luni sa ramanem insarcinati". Am incercat mai multe frecvente ale actului sexual in speranta ca putem acoperi cat mai bine perioada fertila.Stiu despre metoda calendarului dar perioada de la a-8-a zi pana la a-20-a zi de la menstruatie imi pare cam vasta neavand idee cam cu ce frecventa sa o acopar(am incercat si in fiecare zi dar mi s-a spus ca nu e o idee buna). Am citit acum cate ceva despre luarea temperaturii despre urmarirea secretiilor vaginale. Stiu ca ati vorbit pana acum destul despre aceste subiecte dar are cineva rabdare sa-mi dea niste sfaturi mai clare?Va multumesc anticipat.
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 145
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Lianaid="red">, hai nu mai fi suparici, si eu o asteptam pe Mishulinaid="red"> sa deschida noua pagina...

Oanaid="red">, bine ai venit!

Mishulinaid="red">, [pup] hai repede ca te asteptam sa ne dai vesti bune!

Lachiid="red">, abia duminica pot sa aflu ora. [pup]

Multumiri tuturor pentru incurajareid="red">[flo]

Miercuri am facut laparoscopie pentru un simplu driling ovarian. Daca va aduceti aminte eram putin ingrijorata de ce s-ar putea descoperi. Se pare ca am avut si de ce.

Rezultatul:

- trompa dreapta infundata complet -s-a efectuat reparatia

- trompma stanga putin permeabila - s-a rezolvat, la al doilea traseu s-a viziualizat acel albasrtu de metil (apoi si si scurgeri vaginale albastre)

- aderente multiple mai ales in partea dreapta - rezolvat;

- drilling ovarian efectuat;

La care se adauga si un aspect inflamat al trompelor. [help]

Mentionez ca am HSG -ul bun.

Va dati seama ca intr-o prima faza am tras un bocet ...... si apoi am intrebat pe dr. daca mai vreo sansa. Ea zice ca da.

Drept urmare trebuie sa fac analiza pentru clamyda care poate detemina aparitia acestor aderente.

Peste toate mai urmeaza si 3 luni de instilatii pentru a mentine permebilitaea trompelor.

Se pare ca trebuie sa grabesc.

Una peste alta ma simt bine fizic. Am fost surprinsa de personalul medical din spital(poate am avut eu noroc) asistente super dragute si atente.

Fetelor daca aveti unde si cum, nu ezitati sa faceti o laparoscospie ... eu puteam sa incerc mult si bine... si ...degeaba.

Nu este o experienta tocmai placuta dar necesara.

Succes tuturor si va pup dulce [flo]

katthy

Kattyid="red">, e bine totusi ca prin aceasta interventie la tine s-au putut remedia problemele... si ca nu ti-au descoperit endometrioza... daca ramanea i gravida inainte de laparoscopie, datorita trompelor infundate/partial infundate riscai mult o extrauterina.

Inca o data vreau sa subliniez ca HSG-ul este tottal nerelevant, iata ca un rezultat bun la HSG ascunde de fapt probleme...

Multa sanatate[flo] iti doresc si sa reusesti cat mai curand IIid="red">!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.id="size1">id="Comic Sans MS">id="navy">

quote:Originally posted by katthy

Multumiri tuturor pentru incurajareid="red">[flo]Mentionez ca am HSG -ul bunid="blue">.katthy

id="quote">id="quote">'Neata la aspiranteKatty id="red">citind cele postate de tine inclin tot mai mult spre laparo (doctora mea vrea sa fac mai intai HSG si in functie de rezultat laparo, asta prin august daca nu apare minunea pana atunci). Sunt confuza, spui ca HSG e bun, asta nu arata permiabilitatea trompelor? Ma scuzati dar am nevoie de lamuriri.[pup]Biancahttp://photos.yahoo.com/bianca_gh2005

Buna dimineatza fetelor,chiar daca nu mai e asa dimineata [:D]

N-am vrut sa va tin pe jar dar aseara am venit tarziu,obosita,cam plouata [pic] (si "plouata" [:D]) si m-am bagat in pat...pana mai adineuri [:D]

Imi pare rau ca n-am ajuns la timp pentru capitolul nou (asta a fost primul gand de dimineata) dar se pare c-a fost urgentza mare si a facut-o altcineva,asta e!

Asa...deci am fost....si m-am intors [:D]. Joburi pentru mine nu aveau dar am avut o discutie interesanta cu tipa de la agentie care m-a consiliat in unele privinte (CV,scris de intentie etc.) Se pare ca in opinia angajatorilor din Romanica noastra draga,o femeie la 30 de ani (nu si un barbat) care o ia de la capat intr-un domeniu nou (deci fara experienta) e "terminata",adica n-are nici o sansa asa ca mai bine ar "iesi la pensie" [alcool] Interesant mod de a gandi,nu?

Va multumesc inca odata la toate pentru ca mi-ati tinut pumnii [pup],pentru sfaturile voastre pertinente (Lachi,Amelyid="blue"> [flo]) si incurajarile pe care mi le-ati adresat,au prins tare bine!

Si vor prinde bine si data viitoare,ca sigur vor mai fi ocazii!

Va pupic si va doresc un week-end de vis!

Inaid="size4">id="Script MT Bold">

id="orange">[flo]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...