Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

depunerea declaratiei de impozit-trebuie sau nu?

crinuta71

Recommended Posts

As vrea sa va intreb ceva. E cam in ultimul moment, dar eu asa fac intotdeauna.[zid]

Daca lucrez in doua locuri, in unul cu norma intreaga si carte de munca (la stat - bugetar) si in unul cu contract de 2 sau 4 ore (la privat), trebuie sa-mi depun declaratia de impozit? Sunt foarte derutata pentru ca unii zic sa o depun, ca trebuie, iar altii spun ca nu. Ce trebuie sa fac? Va rog mult de tot, daca stiti sa-mi spuneti si mie ce sa fac. Declaratia de donare a 2% din impozit am depus-o deja, dar atat.[biz]

poze

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

NUid="red"> depun declaratii privind impozitul pe venit (200) cei cu venituri din salarii si asimilate salariilor, indiferent cate contracte de munca au inregistrate. Am sunat si am intrebat direct la ANAF la telefonul pus special pe siteul lor pentru asta: (021)3199309 si (021)3199308.

Daca pentru o problema exista solutie, atunci n-ai de ce sa-ti faci griji. Daca pentru o problema nu exista solutie, grijile sunt inutile.id="teal">

Katie are dreptate, datorita faptului ca in 2005 s-a aplicat cota unica de impozitare (16%) anul acesta nu se mai depun declaratii de venit global de catre cei care au numai venituri salariale, indiferent cate contracte au.

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.id="size1">id="Comic Sans MS">id="navy">

Crinuta, o depui numai daca ai si alte venituri in afara celor salariale... ai dreptate, e incurcat pt ca mereu se schimba ceva...

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.id="size1">id="Comic Sans MS">id="navy">

Io ma pierd in terminologia asta: sotul meu i-a "salariu" din vreo 4 locuri, unul fiind in baza cartii de munca, iar celelalte din colaborari si anume "drepturi de proprietate intelectuala" (e ziarist). Are fise fiscale de la toate joburile si toti angajatorii au platit darile la stat care le revin (impozit, cas, cass etc). Asta ce va sa zica? Trebuie au ba sa completeze declaratia ceea de venit?

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...