nicol30_ro Publicat Mai 14, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 14, 2006 am avut peritonita acum 8,5 ani si de atunci nu pot sa raman insarcinata.mai e cineva in situatia asta, si cu reactie anexiala la HSG? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BIENCUTA Postat Mai 14, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 14, 2006 buna nicol30id="red">si eu am avut peritonita acum 2ani dar nu am auzit ca acesta ar fi un motiv sa nu putem ramane insarcinate .si eu am probleme dar nu este aceasta cauza.da si la mine au fost probleme la HSG dar din cauza trompei drepte ,alt motiv nu stiu.daca ai nevoie de vreo informatie te rog sa-mi spui si atat cat pot te ajut. pupici multi si dulci Biencuta " Nu esti infrant atunci cand sangerezi Si nici cand ochii-n lacrimi ti-s Adevaratele infrangeri Sunt renuntarile la vis" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floarea de colt Postat Mai 16, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 16, 2006 buna nicol... intr-adevar , am intrebat si eu mai multi medici gineco ,si mi s-a raspuns ca este o posibilitate f mare ,ca ,datorita peritonitei, trompele sa se infunde,si atunci ,logic , nu mai poate avea loc marea intalnire intre ovul si spermatozoizi. si eu am avut acum 5 ani peritonita,destul de complicata,si de atunci nu am mai putut ramane insarcinata. solutia este laparoscopia. eu am de gand luna viitoare sa ma programez pt laparo.imi este extrem de frica, nu atat de operatia in sine,cat de rezultate..daca se constata ca trompele sunt infundate de atata timp si nu mai pot si reparate,daca mi se mai gasesc alte bazaconii....[alcool] oricum ar fi,iti doresc multa bafta nicol!![amoras] daca vrei sa mai vb despre acest subiect..cu mare placere!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badjoke Postat Mai 16, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 16, 2006 Si eu am avut peritonita prin 1992. Timp de 9 ani am incercat sa raman insarcinata si pe la toti doctorii pe la care am fost nici unul nu mi-a zis ca sterilitatea ar putea fi si din cauza acestei operatii de peritonita....cu exceptia unui singur medic (cu care am facut si FIV) care mi-a zis ca nu puteam avea copii pe cale naturala deoarece aveam aderente pe trompa cu pricina. Iti doresc sa ramai insarcinata cat mai repede! Mami si NiKo (24 sept 2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Monica-Elena Postat Mai 16, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 16, 2006 Da peritonita poate fi un motiv de infertilitate. In urma cu 10 ani am avut si eu si din cauza acelei operatii banale cum este considerata am facut niste aderente ff urate care au fost motivul infertilitatii. Pana la urma am ajuns la FIV dupa ani de tratamente fara rezultat si acum am o minune de baietel de 11 luni. Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel Esentele tari se tin in sticlute mici. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floarea de colt Postat Mai 16, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 16, 2006 fetelor ...sa inteleg ca singura solutie este fiv-ul?? voi ati facut laparo?hsg? nu s-a putut remedia nimic ?? numai fiv-ul a ramas ca o ultima solutie?? pt ca eu una...nu cred ca imi pot permine fiv..nici acum..si nici prea curand...decat..daca fac credite pe la banci... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.