Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

carnea de pui cu probleme, help!!!


Taty

Recommended Posts

Este a doua oara cind patesc asa, cumpar pulpe de pui de la un magazin respectabil de aici(lantul Mercadona pt cine stie) si se intimpla sa le pun la fiert, apoi cind sa vad asa spre finalul procesului daca sunt ok, infing furculita in ele si iese singe...(deci lichid).

Nu mi se pare normal sa se intimpla asta, voi ce ziceti?

E posibil sa fie din cauza unor fracturi pe care le-au avut puii respectivi, sau...?????

Le-am aruncat, bineinteles.

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu cred ca au avut fracturi [:D]. Pulpele sunt bine vascularizate, au niste vase mari de sange. Cand bagi furculita, sunt sanse mari sa spargi vreunul si sa iasa sange.

 

Eu le pun la fiert in apa rece, intotdeauna, asa te sfatuiesc sa faci, ca sa se patrunda bine carnea. Daca o pui direct in apa clocotita, proteinele de la suprafata coaguleaza repede si risti sa mananci carne in sange, cruda la mijloc, spre os [vom].

 

Spre sfarsitul fierberii, inteapa-le cu furculita in cateva locuri, pt. ca apa sa ajunga si in interior si sa fiarba tot.

 

Eu, una, nu pot manca un copan sau pulpa care e cruda langa os.

 

Spor la gatit! id="purple">

 


Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)id="Comic Sans MS">id="green">

 

[copil]Puiul meu iubit e atat de mare[copil]id="purple">

 

Iulia Anastasiaid="red"> Povestea unei mameid="orange">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

De obicei le pun la fiert in apa rece, Diana, si m-a surprins sa iasa singe intr-un moment al fierberii care se apropie de final, deci...si asta fac mereu - le incerc cu furculita, numai ca ultimamente am avut surpriza sa iasa singe si sa imi taie cheful sa le mai maninc.

Tatiana

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.




×
×
  • Adaugă...