Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Semnele de la zgirieturi pe fata.Mai trec?

Recommended Posts

Foarte bune sunt cremele cu arnica. Plus ca grabesc si vindecarea. Sunt bune pentru zgarieturi si vanatai. In Romania, crema o gasesti la plafar, e 47 mii tubul. Dar gasesti si in farmacii, gel sau crema de arnica, un pic mai scumpe. Gelul stiu ca nu era romanesc, deci cred ca-l poti gasi si la tine. Scuze, dar nu stiu cum se spune arnica in franceza.

Claudia

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul răspuns

vitamina A uleioasa ajuta la refacerea pielii

si cicatricile nu vor disparea, dar vor fi f estompate - doar daca le stii locul le poti distinge!

din experienta cu baiatul meu, tot asa zgiriat la 4 ani la gradinita de exemplu, acum are 19, vezi mai sus

sorry stil telegrafic dar sunt in mare graba

Piticul meu si-a spart capul de doua ori -nu chiar de tot, doar piele a. O data i-am pus trei copci la spranceana dreapta si apoi -dupa vre-o 3 luni inca vre-o doua la cea stanga . La inceput , dupa ce i-am scos firele erau niste cicatrice mici rosietice care apoi au palit de tot si nu se mai vad.Acum au deja aproape 1 an si jumatate si vorba lui soacra-mea ,, sa ramana numai cu astea .

L-am dat cu vitamina A si E .

ligeea

Merci fetelor de raspuns. Am fost la farmacie , am intrebat de spray cu propolis mi-au spus ca nu au asa ceva doar crema. Si ca da, este pentru a atenua semnele . Asa ca, am inceput tratametul pe fata fetitelor [:D]

________________________________________________________________________________________

Dia mami de [zana]Caroline Iulia (14 iulie 2002) si [zana]Stephanie Daria (9 martie 2004)

... noi ...

Intervin si eu cu o intrebare. Daca are o zgarietura pe picior de vreo 5 luni mai are sanse sa se vindece cu aceasta crema sau e prea tarziu?

Oana si Seb [hagi]

(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea"

POZE

1id="size1"> 2id="size1"> 3id="size1">

4id="size1"> 5id="size1"> POZE MARTIE-APRILIE MAI

SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE![steaua][steaua][steaua]

Ajuta la estompare Oana chiar daca nu dispare complet[pup]

Dia sa-ti fie si mai frumoase printesucile.

eibi si ceata de pitigoi

(22.07.2003),(19.06.2005)

ei bi the Extra-Bramburici!!

ei bi, ei bi. B! good. ei bi go home!id="size1">

Merci Andreea, o sa iau si eu atunci, sper sa o estompeze ca e maricica zgarietura.:(

Oana si Seb [hagi]

(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea"

POZE

1id="size1"> 2id="size1"> 3id="size1">

4id="size1"> 5id="size1"> POZE MARTIE-APRILIE MAI

SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE![steaua][steaua][steaua]

piticul meu a fost agresat de un caine acum 2 sapt.A fost cusut in 4 zone ale fetei, i au scos firele de o sapt si vad ca se vindeca f bine, insa la frunte din pacate cicatricea se intinde pe toata latimea ...eu sper ca in cativa ani sa nu mai fie asa pronuntata, doctorii asa m au asigurat.Vi s a intamplat asa ceva, voi ce credeti?

deocamdata inca mai are un leocoplast special pe rani, tb sa il tina 2 sapt, dar la buza(i a fost despicata in 2 cea de sus)nu reuseste sa il tina, cade mereu....in rest crema solara protectie totala pe fata un an de zile dupa astea 2 sapt

alinutza si david nazdravanul (11 mai 2004)

http://community.webshots.com/user/alinutzza77

Vai alinutza sper sa se vindece repede puiutul tau

Oana crema care am primit-o la farmacie se numeste: Madécassol

Vindecare rapida va doresc

________________________________________________________________________________________

Dia mami de [zana]Caroline Iulia (14 iulie 2002) si [zana]Stephanie Daria (9 martie 2004)

... noi ...

Si al meu a venit zgariat de la ochi in jos spre obraz de la gradi...dar nu mi-am facut probleme ca ar ramane semne...

Aici fac reclama unei alifii care espompeaza cicatricele (dar am uitat cum se numeste...revin cand vad reclama din nou)...

David si-a spart capul cand avea 2 ani si a fost nevoie de copci...dar nu i-a ramas semn...s-a vindecat asa frumos!!

Cred ca depinde foarte mult si de piele...de organism, de capacitatea de vindecare...

Fiecare dimineata e un nou inceputid="purple">id="Book Antiqua">id="size3">

Sinzi, Radu[avion]si David[marinar]

David[cool]

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...