ionela-roxana Publicat Mai 15, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 15, 2006 Mai intai vreau sa va salut .Sunt insarcinata in 21 saptamani si mai am un baietel minunat de 4 anisori. Tot stau si ma consult cu sotul meu ce modificari trebuie sa facem acum cu venirea lui bb 2. Cred ca trebuie sa mentionez ca locuim doar noi 3 intr-un apartam cu 3 camere.Una din camere este deja a baietelului nostru dar degeaba ca patul nostru e mai confortabil,asta insemnand ca doarme cu noi. Deja ar cam fii timpul unor schimbari avand in vedere ca burtica este deja destul de maricica si cam incaseaza lovituri noaptea de la Rares. Mi-a trecut prin cap o reamenajare totala a camerei lui si sa-l mut deja acolo,dar ce sa iau?Canapea sau patut supraetajat?(bineinteles ca la inceput nu-l folosim supraetajat). Ma gandeam la o canapea deoarece asa pot sta cateva zile cu el pana se obisnuieste acolo si cand va venii bb voi putea sa-l alaptez acolo in camera lor. Sa-i pun pe amandoi in aceeasi camera sau nu? Nu se va simti neglijat daca bb va sta cu noi si el nu? Pot sa spun ca Rares asteapta bb-le cu foarte mare entuziasm,nu este un copil sensibil si noaptea odata adormit nu se trezeste foarte usor. Daca ati trecut cumva prin situatii asemanatoare va rog sa-mi dati un sfat cum sa fac. Apreciez orice sfat si suntem maleabili la schimbari. Va multumesc foarte mult. Roxi [gravi] 21+ si Rares 9. april.2002 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claujro Postat Mai 15, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 15, 2006 Noi le-am facut fiecaruia cate o camera. Matei avea deja camera lui dar tot la noi in pat e mai bine...(vine noaptea pe la 2-3 tiptil...). Mara a dormit in camera ei de cand s-a nascut. Eu una nu as avea curaj sa ii pun in aceeasi camera, poate si pt ca la 1, 9 luni cat avea Matei atunci nu prea stia el ce e bine si ce nu si mi-a fost teama. Apoi bb mic are alt program, manaca noaptea...etc si-l va deranja pe cel mare. Parerea mea e ca ii voi muta impreuna cand vor fi mai mari. Pana atunci de ce nu va mutati voi in sufragerie si sa le lasati lor camerele??? Doar pt vreo 2 ani... mamica de baietel de decembrie 2003 si de fetita de august 2005 [duel] Poze Mara si Matei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claujro Postat Mai 15, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 15, 2006 Felicitari pentru sarcina si nastere usoara! Ati aflat sexul? mamica de baietel de decembrie 2003 si de fetita de august 2005 [duel] Poze Mara si Matei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anya Postat Mai 15, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 15, 2006 Eu am 2 baieti. Matei 3 ani si 4 luni, Calin 7 luni. Eu l-am facut camera comuna, cu pat suprapus. Deocamdata nu doarme nimeni in patul de sus. Cel mare doarme in patul de jos si cel mic in patut de bb, pus pe post de "opritoare" sa nu cada celalalt din pat. Au dormit amandoi in aceeasi camera de cand l-am adus pe cel mic din maternitate-2 zile. In prima noapte, cand a marait cel mic dupa lapte s-a trezit si cel mare. A venit in sufragerie sa vada despre ce e vorba si a cerut si el lapte. I-am dat, dupa care s-a dus singur si s-a culcat. A doua noapte nu s-a mai trezit cand si-a cerut cel mic drepturile. Singura exceptie de dormit cu mama se face cand e vre-unul bolnav si il iau cu mine ca sa-l supraveghez. sarcina usoara si copii sanatosi, ca de restul...te descurci[:D] Anya Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionela-roxana Postat Mai 15, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 15, 2006 claujroid="red"> aceasta era singura optiune in cazul in care ar fii fost fetita.Si cel de-al doilea bb va fii tot baietel si de aceea ne-am gandit la o camera comuna. Nu stiu daca sotul va fii foarte receptiv la mutatul cu totul in sufragerie avand in vedere ca in dormitor avem un bat matrimonial urias. anyaid="red">Matei dormea si inainte de venirea lui bb 2, singur? claujroid="red">Merci de urari.Va fi tot baietel. Mai asteptam sugestii. Roxi [gravi] 21+ si Rares 9. april.2002 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavia2904 Postat Mai 15, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 15, 2006 Si eu am 2 copii,unul de 5,10 ani si fetita de 7 luni.Baiatul are camera lui,iar cea mica deocamdata doarme la noi in camera in patutul ei.Eu zic ca ai destul timp sa-l obisnuiesti pe cel mare sa doarma in camera lui,poate la inceput sa stai cu el pina adoarme apoi sa mergi la tine in camera (eu asa fac si acum-desi el are camera lui de la 3 ani dar nu vrea sa adoarma singur nici acum).Dupa ce va mai creste fetita o sa o punem tot la el in camera dar in alt pat,vom face ceva schimbari ca sa putem pune 2 paturi,eu nu sint adepta patului supraetajat.Si poate cindva ne vom muta la 4 camere[:)] Iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos.O sa vezi ca te vei descurca foarte bine si nu cred ca va trebui sa renunti la dormitorul vostru. Mamica fericita de fetita 13.10.2005 si baiat 30.07.2000 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionela-roxana Postat Mai 15, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 15, 2006 flavia2904id="red"> din pacate nu va functiona la noi aranjamentul Rares in camera lui si bb cu noi in camera.De asta sunt sigura.Este un copilas foarte atasat de mine.Am incercat sa stau cu el o perioada si apoi sa ma intorc in patul meu dar acum nu mai pot.El are un patut tare micut in camera si nu mai pot sta acum cu el ca nu mai incapem din cauza burti.Si cand faceam asa nu dura 15 minute si venea inapoi la noi in pat. Zau ca sunt tare nedumerita. Daca era fetita era clar ca renuntam la dormitor dar asa......nu are rost ca sunt doi baieti care pot impartii camera,NU? Roxi [gravi] 21+ si Rares 9. april.2002 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavia2904 Postat Mai 15, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 15, 2006 Si al meu este mamos tocmai de aceea nu vrea sa adoarma singur.Daca ai loc ia o canapea si pune-o la el in camera ,iar apoi pot dormi amindoi in ea ,mai ales ca sint amindoi baieti.Si eu de multe ori la inceput adormeam linga el si ma trezeam noaptea si mergeam in patul meu,ca sa se trezeasca singur la el in camera,de multe ori venea noaptea la mine in pat ,il lasam sa adoarma si il duceam iar la el in camera.A fost greu ,acum stie ca dupa ce adoarme plec de linga el,dar tot vrea sa stau cu el pina adoarme.Poate este si putin gelos ca surioara lui sta cu noi in camera ,dar nu a zis nimic pina acum,doar ma solicita mai mult-mami hai sa ne jucam,mami hai sa coloram,mami hai,mami hai....Stie ca ea mai plinge noaptea si trebuie sa-i dau sa manince ,de aceea sta la noi in camera,dar doarme la ea in patut,nu cu noi in pat.Cit timp il culc pe el ,sotul sta cu fetita. Mamica fericita de fetita 13.10.2005 si baiat 30.07.2000 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavia2904 Postat Mai 15, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 15, 2006 Si al meu este mamos tocmai de aceea nu vrea sa adoarma singur.Daca ai loc ia o canapea si pune-o la el in camera ,iar apoi pot dormi amindoi in ea ,mai ales ca sint amindoi baieti.Si eu de multe ori la inceput adormeam linga el si ma trezeam noaptea si mergeam in patul meu,ca sa se trezeasca singur la el in camera,de multe ori venea noaptea la mine in pat ,il lasam sa adoarma si il duceam iar la el in camera.A fost greu ,acum stie ca dupa ce adoarme plec de linga el,dar tot vrea sa stau cu el pina adoarme.Poate este si putin gelos ca surioara lui sta cu noi in camera ,dar nu a zis nimic pina acum,doar ma solicita mai mult-mami hai sa ne jucam,mami hai sa coloram,mami hai,mami hai....Stie ca ea mai plinge noaptea si trebuie sa-i dau sa manince ,de aceea sta la noi in camera,dar doarme la ea in patut,nu cu noi in pat.Cit timp il culc pe el ,sotul sta cu fetita. Mamica fericita de fetita 13.10.2005 si baiat 30.07.2000 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionela-roxana Postat Mai 15, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 15, 2006 Probabil e una din putinele posibilitati si anume cu o canapea in camera lor.E o solutie de luat in calcul. Cat despre adormitul lui bb cu noi si mutatul in camera lui.......crede-ma am avut si nopti cu 5-6 ture si tot langa noi il gaseam. Ma gandeam eventual sa-l conving sa ne ajute in amenajarea camerei lor......stiu si eu. Mai astept idei si solutii. Merci Roxi [gravi] 21+ si Rares 9. april.2002 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.