Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Masina de vidat

Recommended Posts

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

eu am si e ok. adevarul e ca am primit-o cadou, dar cred ca e scumpa.

cele mai practice mi se par capacele universale cu care poti vida continutul oricarui vas de dimensiunea aceea. de exemplu, un capac cu diametru de 20cm il poti aseza pe orice recipient pe care se potriveste si poti vida continutul, nu conteaza ca nu e vas zepter. poate fi si un castron de plastic.

in pungi videz destul de putine lucruri - mezeluri perisabile, lucruri care mai pot curge, etc.

dar vasele mi se pare foarte bune, am unul inalt de exemplu in care se tin foarte bine fructele perisabile: capsuni, zmeura, mure, etc. se pastreaza incomparabil mai bine.

Roxana

Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by sununki

si eu am, tot primita cadou si mie mi se pare cam inutila. am folosit-o pentru niste prajituri, dar cred ca nu am sigilat eu suficient, ca in cateva zile punga se devidase. din punctul meu de vedere, nu se merita.

id="quote">id="quote">Da-mi, te rog, mai multe detalii...ce masina ai? Cum a putut sa se devideze, pt ca eu am vazut ca e lipita punga. Nici in vase nu se pastreaza bine?Multumesc==========CorinaAlbumul meu

bravegirl, pe ea scrie sand schneider (deci s-ar putea sa fie no name) si stiu ca e din italia. este doar un aparat pentru vidat pungi, nu are si sistem pentru vase. arata ca o cutie dreptunghiulara, cu o rola de folie in interior. are 2 functii: una de sigilare, una de vidare. nici eu nu stiu cum s-a devidat, caci am insistat si la sigilare si la vidare...

quote:Initial creeata de BraveGirl

Ma bate gandul sa-mi iau o masina de vidat pungi/caserole....m-am interesat la Zepter, dar mi se pare f scumpa si nu as vrea sa arunc cu banii.Ma intereseaza daca are cineva o astfel de masina si daca chiar e buna de ceva.Multumesc==========CorinaAlbumul meu

id="quote">id="quote">eu zic sa o cumperi din magazine gen altex, flanco. sunt foarte practice masinile de vidat. toate "traiesc " mai mult, branza, legumele . poti de exemplu sa toci cu robotul legumele pt 3-4 zile inainte si sa le videzi ,astfel incat ti se va reduce simtitor timpul petrecut in bucatarie. de asemenea " ierburile " - patrunjelul mararul etc rezista mai mult proaspete daca sunt vidate. la fel pachetul pt serviciu , nu va mirosi...

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...