Happiness_4_us Publicat Mai 15, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 15, 2006 Tocmai am citit in Evenimentul Zilei despre aceasta campanie. http://www.evz.ro/article.php?artid=259187 Voi ce parere aveti? Rog un moderator, daca mai este pe undeva vreun subiect legat de ei sa ne dea un link. Multumesc. Nana Motoc Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craciunitza Postat Mai 15, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 15, 2006 Mai este un subiect asemanator, deschis de mine, si inchis de Veve. Nu avem voie sa ne exprimam repulsia fata de acesti doi magnifici, Columbeanu si Monica [alcool] Nu certati copiii cand viseaza! Copiii Noi doi Mitele iubitele Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Happiness_4_us Postat Mai 15, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 15, 2006 Hi hi, n-am stiut asta.Oricum ai definit foarte bine ceea ce simt pentru ei: repulsie, da, asta e cuvantul. Multumesc, Craciunitza.[flo] Nana Motoc Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreea_k Postat Mai 15, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 15, 2006 Sincera sa fiu mi se pare cam bizara aceasta initiativa.De ce asupra lui Columbeanu daid="red"> si asupra emisiunilor gen :dragostea de la Clejani sau aia cu familia lui Vijelie nuid="red"> ? Eu chiar m-am uitat la emisiunea asta cu el si cu Monica Gabor si mi-a placut f mult sa vad si eu cum e sa ai bani mukti si sa-ti permiti orice , am vazut si eu tarile pe care le-au vizitat etc. Si pana una alta nu cred ca fac vreun rau cuiva .Daca ei se iubesc sau nu , asta e treaba lor si nu trebuie sa-i judecam noi. Eu una cred ca mai degraba s-ar face o campanie impotriva analfabetizarii tinerilor datorita manelelor si a manelistilor care tot apar prin diverse emisiuni care vb asa cum vorbesc , fara acord intre subiect si predicat etc. Dar aste nu poate fi decat o parere pt ca pana la urma e democratie si esti liber sa schimbi pe lat canal TV sau chiar sa-l inchizi . Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flaflo Postat Mai 15, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 15, 2006 De ce tocmai anti Columbeanu? Sint altii mult mai penali..... Flavia si Bianca[bibe] Bia veseliaid="red">[copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lia Postat Mai 15, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 15, 2006 pe desprecopii.com nu combatem persoane,campaniile de genul acesta sunt impotriva regulamentului forumului.multumesc pentru intelegere. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.