Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Probleme dupa epilat

Recommended Posts

Ma epilez de 18 ani si inca nu am reusit sa imi dau seama ce trebuie sa fac pentru a scapa de firele care cresc sub piele si dau un aspect inestetic piciorului (sa nu mai vorbim despre zona inghinala).

In momentul in care firele de par incep sa creasca ma mananca pielea si ma scarpin tot timpul.Daca am incercat sa le scot cu un ac raman urme urate.

Voi ce faceti?Cum reusiti sa aveti picioarele frumoase ?

Mereu alaturi de voi.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu pentru zona inginala am folosit o crema Propoderm in fiecare seara dupa dus.Pentru picioare folosesc ,cand fac dus ,(fara sa apas)piatra ponce dupa care ma dau cu crema.Asta o fac ori de cate ori e nevoie.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.id="purple">

Evenimentele importanteid="purple">

Razvanid="purple">

sau manusa de gommage o data la doo zile.. Depinde in ce ritm iti creste tie parul.. Manusile sunt in comert, si in hypermagazine, la raioanele specifice. S-ar putea sa nu te intelegi cu prima, sa fie prea rigida, sa te zgarie prea rau.. dar eu cu manusicile ma inteleg de cativa ani si n-am mai pus acu sa scot firele de muuuuuuuuult!Si unde pui ca mereu raman semne..

[pis] [gravi], mami de [copil] ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.

S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."

Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!

id="right">id="size1">id="green">

Si eu ma epilez de 10 ani si pielea mea arata destul de rau pe glezne si in zona inghinala: cu fire crescute sub piele, cu bubite rosii sau inchise la culoare si care tradeaza existenta unui fir de par mai in adacime.. pe care nu-l pot scoate.

Am incercat cu Baneocin si cu piatra ponce, dar... niciun rezultat [bang] daca descopera cineva o solutie... macar mai spre batranete sa beneficiez si io de o piele frumoasa... [:D]

dianas

In timpul dusului foloseste un burete mai aspru si "freaca" zonele cu fiere de par sub piele in sensul invers de crestere .

Dupa epilare ( indicata cu ceara de unica folosinta !) foloseste ,in cazul in care salonul la care mergi nu foloseste ,desii ar trebuii!, un gel calmant special dupa epilare iar ptr zonele sensibile ca inghinal sau axila aplica Baneocin pudra (sau crema - contine antibiotic si este antiinflamator).

Acum ,mai depinde fffff mult si de "stilul" de epilare ...trebuie sa cauti o cosmeticiana buna ,care stie tehnica epilarii !

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

quote:Originally posted by irlandeza

Eu , de ex. imi epilez si "musteata" , dar dupa 2-3 zile imi apar cosulete mici si albe , unele dispar altele se fac mai mari si arata destul de urat. Cum sa scap de ele ?Vi se intampla si voua ?Noi 2 singurei

id="quote">id="quote">Eu asa pateam peste tot pe unde ma epilez. Dar mai nou ma dau cu unguent de Tetraciclina imediat dupa epilat si nu imi mai apar cosuri deloc deloc.

Vad ca nu sunt singura cu astfel de probleme....Va multumesc pentru sfaturi si vorba cuiva de pe site sper sa am si eu picioare frumoase macar la batranete...[:-)))]

Mereu alaturi de voi.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...