Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

pentru mamici care au alaptat sau alapteaza

Recommended Posts

Ati folosit ceva ceaiuri de plante sau alte substante pentru a mari "productia" de lapte?

Eu voi veni in curand in Romania si as dori sa ma aprovzionez cu asa ceva din tara. Aici nu am gasit asa ceva.

Astept un al doilea bebe si am o experienta trista cu primul din punctul de vedere al alaptarii: fetita s-a nascut prematur si nu prea stia sa suga, eu nu prea aveam lapte... asa ca am sfarsit prin a o hrani cu formula. Acum consider ca am mai multa experienta si sunt multe lucruri pe care le-as face altfel...insa asta e alta discutie.

Voi sta in Bucuresti doar doua saptamani, voi avea multe de rezolvat si v-as ruga sa ma indrumati catre un loc exact de unde as putea cumpara acele suplimente pe care le-ati folosit voi.

Va multumesc pentru ajutor,

Tatiana

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns

la plafar sau chiar la farmacie ai ceaiurile clasice de chimen , anason. Indulcite nu sunt chiar asa de tragice. Ceaiuri de la Hipp pt mamici care alapteaza. Ceva granule dulci de consumat rontzaindu-se sau dizolvate (imi cer scuze, numele-mi scapa pentru moment, ceva cu G...) , daca le ceri farmacistelor, vor sti cu siguranta despre ce e vorba. Dar exista intotdeauna varianta bere fara alcool. Si te asigur , am incercat-o si legendele sunt adevarate, creste productia.. unde pui ca te si simti bine ;) cu berica ;) fie ea si fara alcool...

Sanatate si sejur placut!

[pis] [gravi], mami de [copil] ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.

S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."

Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!

id="right">id="size1">id="green">

quote:Initial creeata de aska

Ati folosit ceva ceaiuri de plante sau alte substante pentru a mari "productia" de lapte?Eu voi veni in curand in Romania si as dori sa ma aprovzionez cu asa ceva din tara. Aici nu am gasit asa ceva.Astept un al doilea bebe si am o experienta trista cu primul din punctul de vedere al alaptarii: fetita s-a nascut prematur si nu prea stia sa suga, eu nu prea aveam lapte... asa ca am sfarsit prin a o hrani cu formula. Acum consider ca am mai multa experienta si sunt multe lucruri pe care le-as face altfel...insa asta e alta discutie.Voi sta in Bucuresti doar doua saptamani, voi avea multe de rezolvat si v-as ruga sa ma indrumati catre un loc exact de unde as putea cumpara acele suplimente pe care le-ati folosit voi.Va multumesc pentru ajutor,Tatiana

id="quote">id="quote">combinatia de anason cu chimen dar fara zahar e cea mai buna. la mine a mers excelent. crede-ma ca are un gust bun chiar si fara zahar. dar asa cum stie toata lumea, cea mai buna cale de a creste lactatia e gurita bebeului.

Fenugreek si Blessed Thistle.....le gasesti la orice health food store in Canada si nu ai nevoie de prescriptie....In rest bea multa apa si maninca oatmeal in fiecare zi.Quaqer cinnammon oatmeal bars sunt delicioase si da un boost prolactinului.

Toate astea mi-au fost recomandate de un breastfeeding consultant si au dau rezultate instante.

To be wise is to know what to overlook:-)

Mananca dulciuri.Pe bune,functioneaza! Eu n-am baut ceaiuri din alea deloc,dar am observat ca daca opresc o zi dulcele (cioco,bezele,napolitane,prajituri etc.) scade putin productia.Cum le consum iar,cum revine en gros.Si mai stiu cateva tipe la care au avut acelasi efect.

Bine,eu am avantajul ca am avut de cand ma stiu 52 kg la 1,70,iar acum am 58 kg si...sper sa nu le pierd,dar cred ca in curand se duc si ele (cu cioco cu tot),ca m-am si intors deja la munca de-o luna [bang] Si gagica are doar 4,5 luni,dar inca e laptic din belsug!

MONI [mamica][9cer]care[balcon][comoara][bb] DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA

Aska, sper sa ai mai mult succes de data asta! Singurul lucru care mareste productia de lapte e alaptatul sau mulsul insusi. Da, conteaza si sa bei lichide, sa nu-ti fie sete sau foame, dar cel mai important e sa te poti odihni, sa nu te streseze nimeni si nimic, sa ai multa rabdare, eventual ia legatura acolo in Canada cu cineva de la LLL, pentru ca te vor ajuta cu sfaturi care iti vor fi mai de folos decat orice fel de ceai "miraculos".

Gabi+Robert 20.05.1997[duel]Lili 17.05.2002

pozici poze noi

stresul scade lactatia, mai mult decit orice. e imporant sa maninci sanatos (eu personal n-as minca ciocolata sau multe dulciuri ca tot ce maninci intra in lapte si merge la bebe) si sa te hidratezi. sa fii linistita si bine informata e cel mai important. sint femei din tari sarace care nu se alimenteza foarte bine, dar au lapte si fara ceaiuri.

iti doresc mult laptic si sa alaptezi fara probleme

Oana si Matei (25 februarie 2004)

asha, galactogil se cheama grauntzele !!! mersi Anca!

Si cu laptele direct proportional cu suptu cupilului.. Hmmm... cum ziceti voi.. io zic, ca i bine sa vii si cu ceva sustinere [:D], parerea mea. Dar nu e cazul sa ne polemizam aci cand fata vroia numa putin ajutor [il]

[pis] [gravi], mami de [copil] ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.

S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."

Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!

id="right">id="size1">id="green">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...