Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

pentru mamici care au alaptat sau alapteaza

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Aia cu stresul si cu odihna nu tine,garantat [:D]! Ca eu am lucrat si acasa de cand s-a nascut (contabilitate) si am inceput si serviciul cand avea 3 luni (tot conta) si evident ca a ramas si "serviciul" de acasa [alcool] Si lapte inca mai e! Si de stres va imaginati ca e cat cuprinde,ca nu de lipsa de griji m-am intors la birou! (credit bloc etc.) Plus ca am bantui pe DC intr-o veselie [bang]

Dar e importanta si mostenirea genetica si cel mai mult optimismul! Ca degeaba a fost lapte en-gros, daca aproape 2 luni m-am chinuit cu "greva sugarului" cu urlete la pus la san si chiar maica-mea zicea ca ea ar fi renuntzat si ar fi trecut la formula. Dar noi suntem inca pe laptic de la tzatza (greva atrecut de-o luna) - de vreo 2 saptamani si un pic de piureuri de legume,fructe deja...

Eu am vrut sa alaptez si am reusit,chiar daca primele 3 zile n-a curs o picatura,chiar daca am nascut natural nu prin cezariana.Am fost optimista si am pus-o la tzazta si de 10 ori pe zi atunci si daca tragea in gol!

O sa vezi ca va fi ok! Important e sa crezi c-o sa reusesti mai bine de data asta si precis asa va fi,daca deja ti-ai pus asta in cap!

[pup]

MONI [mamica][9cer]care[balcon][comoara][bb] DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA

Postat

Lapte dulce, galacotgil, apa multa. Eu inca alaptez si nu pot sa spun ca am observat o relatie clara intre un aliment si lactatie. Dar cele enumerate mai inainte parca sporeau putin cantitatea de lapte.

Ana Maria si Victor Stefan [bonjovi](15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Postat
Multe lichide, odihna si ceai de chimen si anason neindulcit asta a fost reteta mea de alaptat iar pina avea fetita mea vreo 3 luni am mai avut un "client" la lapte pentru aveam prea mult.
Postat
quote:Originally posted by Field_mouse

Ceai de anason, fenicul, chimen; galactogil si HALVA!!! (tare-mi place). Am alaptat gemeni exclusiv pana-n 6 luni (dupa aia n-am mai vrut eu). Succes!

id="quote">id="quote">De care halva? De susan sau de floarea soarelui? Eu stiu ca cea originala e de susan, la ea te referi? Ca azi am vazut si de floarea sorelui si m-am bulversat[alcool] (Am luat din amandoua, sa fie![:D])id="Comic Sans MS">id="green">Ioana cu [copil]Serghei (2 mai 2006) si [zana] Katja (30 martie 2004) id="Comic Sans MS">id="green">pozici id="Comic Sans MS">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...