Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Papanasi pentru bebelusi

Recommended Posts

Va rog, sa-mi spuneti si mie, cum se prepara papanasii pentru bebelusi?

Fetita mea face zece luni, iar doctorita mi-a spus sa-i dau si papanasi cu branza de vaci.

Mi-a fost rusine sa-i spun ca nu stiu cum se fac.

Cine stie?

Spuneti-mi si mie, va rog!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Hristina, sa-ti zic cum fac eu papanasii pentru baiatul meu. toate cantitatile sint din ochi. Amestec brinza de vaci cu ou, un pic de zahar si gris, cit sa iasa un aluat grosut, dar nu sa-l framinti, ci sa-l iei cu lingura. Iau cu lingurita din compozitia si dau drumul intr-o oala cu apa care clocoteste. Las la fiert pina se ridica toti papanasii la suprafata si mai fierb la foc domol vreo 5 minute. Dupa aceea scurg papanasii si torn peste ei putin unt topit. Puiului meu ii plac tare mult.

------------------

Numai bine,

Natalia

[papica]
id="right">

Hristina, orientativ, pun cam 1 ou la vreo 125 g de brinza (adica jumatate dintr-un pachet de 250 g, folosesc Milli). Poti sa folosesti brinza facuta in casa. De gris nu ma intreba, eu torn pur si simplu in aluat si amestec, pina ajung la consistenta dorita, sa fie vreo citeva linguri. Zahar - 1 lingura.

Iti recomand sa pui doar galbenus in papanasi, data fiind virsta fetitei tale.

------------------

Numai bine,

Natalia

[papica]
id="right">

Intra pe google,baga papanasi si cred ca vei gasi ceva,nu stiu daca pt.bebici[copil]sau baga papanasi pt.copii poate gasesti totusi ceva eu am cateva retete de papanasi dar nu stiu daca pt.bebici daca vrei am sa ti le scriu pe alea.Bafta!"

lidia

Alta reteta de papanasi pt copii nu cred ca e, Hristina...Asta a Balbinei este....mai poti inlocui untul ce-l pui deasupra dupa ce fierbe cu: zahar si smantana sau pesmet sau dulceata...dupa gust. Oricum, sa stii ca ies deliciosi....

Ana si Bianca-iubitaid="Script MT Bold">id="size4">id="red">

Natalia, saru-mana pentru reteta.Acum o jumatate de ora Andreea mea a papat 4 papanasi cu dulceata deasupra...pentru prima data am facut si i-a placut:) .Am facut totul din ochi...un ou, zahar,cam 3 linguri branza dulce si am presarat gris pana ce s-a ingrosat compozitia....Super!

www.nede.netfirms.com/scrupi.bin

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...