Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Steriletul Mirena

Recommended Posts

• Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Salut Miorita,

Eu am avut sterilet Mirena timp de un an jumate, dar nu am avut sangerari din cauza asta. Din contra in perioada menstruala sangerarile sau diminuat considerabil.

Poate organismul tau nu suporta steriletul sau nu e bine pus. Doctorul ce ti-a spus?

Claudia si [copil] Alexandra ( 8 iunie 2004)

--------------------------------------------

Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana

Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.

Distribuie pe alte site-uri

pana la 2 luni de la data montari mi sa spus mie ca pot fi sangerari sau menstruatie inregulata.

eu nu am patit asa..

il am de 3 ani jumate si eja nu mai am absolut deloc "musafiri"

Daca sangerarile continua, sau devin mai abundente sau sangele e mai negru mergi lamedic, ceva nu e in regulaid="purple">

Nicole mami lui Julian

[foto]1, 2, 3, 4, 5, 6id="size1">

id="purple">

I am not a vegetarian because I love Animals; I am a vegetarian because I hate plants.id="purple">

quote:Originally posted by briu

Buna fetelor am auzit multe de sterilet si as fi curioasa daca la mamele care au nascut prin cezariana este valabil?

id="quote">id="quote">Mie mia fost instalat Mirena la 5 saptamani de la cezariana.. cum am sc mai sus totul e super bine la mineid="purple">
Nicole mami lui Julian[foto]1, 2, 3, 4, 5, 6id="size1">id="purple">I am not a vegetarian because I love Animals; I am a vegetarian because I hate plants.id="purple">

Dragelor, va multumesc mult pentru raspunsuri.....

mi-au montat steriletul pe data de 04.05 in urma excesului de estrogen care imi dadea menstra abundenta, extrasistole de la anemia pricinuita de metroragie, nodului la tiroida.Era ultima metoda de incercat pana la operatie.Cand au montat Mirena mi-au facut si rezectie cu ansa si am crezut ca sangerarile sunt in urma rezectie insa au trecut deja 12 zile si sangerarile continua...Astazi merg la control sa vad ce zice dr. ginecolog.Am patit acelasi lucru cu sangerare indelungata de pe 15 iulie pana la sfarsitul lui septembrie in 2004 cand mi-au extirpat ovarul stang si anexa.

Mirena l-am luat pe comanda cu 5.300.000.

Numai bine,

Miorita.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...