Raza de soare Publicat Mai 16, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 16, 2006 E un apel DISPERAT si rog moderatorii sa lase acest subiect aici! Va rog din suflet, ajutati-ma! De vineri, sunt DISTRUSA. Din cauza unor persoane care au uitat sa lucreze cum trebuie, risc enorm sa nu ma pot casatori. Pe scurt... am mai fost casatorita, iar divortul s-a facut cu acordul partilor, fara complicatii. Joi si vineri am fost la starea civila, sa ma interesez dak hotararea de divort, definitiva si irevocabila, este buna. Nu am vrut sa risc sa descopar cine stie ce... Raspunsul? “Da, este, numai k...au uitat sa treak si locul unde s-a oficiat fosta casatorie”. Iar fara acest lucru, nu imi primesc actele, care trebuiesc depuse pe 22 mai, adik luni! Am mers de urgenta la judecatoria sect unde s-a desfacut casatoria... am facut o cerere, aprobata vineri si ieri (luni), de 2 judecatori de serviciu...s-a scos dosarul de la arhiva...recomandata de 1 jud de serviciu, care a inteles k este o URGENTA, am ajuns la presedinta judecatoriei respective. Doamna de acolo nu a vrut sa inteleaga, desi vina este a lor! Maine mi se da termen de judecata, care poate fi cel mai probabil peste 1 luna! Adik, dupa data de 3 iunie, cand eu am nunta...putin le pasa, mi-au aruncat in fata k mai intai trebuia sa verific actele, apoi sa-mi programez nunta! Adik 1 judecator, grefiera, dactilografa si D-zeu stie mai cine, nu au observat asta, eu trebuia sa stiu ce trebuie sa contina o hot de divort. EU! Acum vor sa lucreze legal! Atunci de ce nu au facut-o? Trebuie doar adaugat intr-un colt, chiar si scris de mana si stampilat “casatoria a avut loc la Primaria sect X”. Atat! Dar nu vor! Nu vor nici macar sa imi dea ceva la mana din care sa rezulte k intr-un anumit interval de timp, se va rezolva, sa mi se poata primi dosarul. Asteptarea ma omoara. Dintr-o persoana vesela, am ajuns sa plang mereu... sa dau telefoane, sa apelez la toti cunoscutii, doar-doar m-o ajuta cineva. Toti inteleg situatia, ma incurajeaza... dar...nimic. Pana si cativa avocati din tribunal m-au inteles, vazandu-ma plangand pe holuri si m-au sfatuit. Dar unul si acelasi lucru: sa astept. Ce? Cat? Si eu cu nunta ce fac? Pt k NU POT SA ANULEZ NIMIC ! Doamne, e un cosmar ! Imi tot repet k se rezolva, dar sufletul mi-e distrus. Nici nu vreau sa ma gandesc k nu se rezolva...nu se poate sa nu ma ajute nimeni! Va rog din tot sufletul, dak stiti pe cineva la starea civila sau la Primaria sect 1 sau 4, va rog, ajutati-ma! Stiu ce cer, cer ff mult, dar, va rog... intelegeti-ma si dak puteti, ajutati-ma sa ma casatoresc! Ajutati-ma sa fiu mireasa! Nu mai spun k e vorba de ff multi bani, de contracte semnate, de un credit facut pt nunta... pt nunta care risc sa nu mai aibe loc din cauza... Va rog, AJUTATI-MA!!! Dati pm, va rog! AMR 17 de zile pana la nuntaid="red"> Foto Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craciunitza Postat Mai 16, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 16, 2006 Eu am patit asa ceva si am rezolvat la judecatorie, in doua saptamani. Te rog sa te linistesti si sa cauti un avocat care iti rezolva rapid treaba. Eu asa am procedat. Nu certati copiii cand viseaza! Copiii Noi doi Mitele iubitele Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akella Postat Mai 16, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 16, 2006 Sunt revoltata de ce povestesti! Cum e posibil asa ceva? Sau nu trebuie sa ne mai miram, avand in vedere ca suntem in Etiopia... Imi pare tare rau ca n-am cum sa te ajut, nu stiu pe nimeni pe la Primaria sect. 1 sau 4. Dar as veni cu draga inima sa-i alerg pe nemernicii care nu si-au facut treaba cum trebuie... Sunt cu sufletul alaturi de tine si-ti tin pumnii! Ana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a.cicel Postat Mai 16, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 16, 2006 imi pare tare rau pentru ceea ce ti se intampla. te inteleg perect. Si noi cand am mers la primarie sa depunem actele nu a vrut sa ni le primeasca pt ca hotararea de divort a sotului nu era legalizata la judecatoriea unde s-a pronuntat divortul. pai noi de unde sa stim ca trebuie si legalizata, din moment ce era in original. Si initial ne-au spus la registratura ca peste 2 zile e gata. noroc ca am gasit intelegere si s-a rezolvat pe loc, ca altfel... Nu iti spune nimeni ce si cum, si cand ai nevoie de acel document pe care il consideri corec din punct de vedere juridi, fiind emis de o autoritate competenta, constati cu stupoare ca nu e deloc asa. Si nici macare nu au buna-vointa sa repare greseala fiind o situatie urgenta. Nu pot decat sa te incurajez si sa iti tin pumnii sa se rezolve problema. Virtual sunt alturi de tine.id="navy"> Andreeaid="red"> [gravi]27+ [fetita] POZE Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craciunitza Postat Mai 16, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 16, 2006 Razo, nu fi trista, am vorbit cu avocata care m-a scos pe mine din necaz cand am fost in situatia ta si iata parerea ei: - hotararea de divort face referire la certificatul de casatorie nr... nu e important sa scrie si locul atata vreme cat in hot. de divort se face referire la faptul ca (;) casatoria inch. prin actul nr. a fost desfiintata; - probabil ca vor sa verifice daca instanta care a pronuntat divortul era sau nu competenta; - daca se face referire la certif. de casatorie nu ar trebui sa ai probleme, ai o copie a fostului certificat de casatorie? - trebuie incercat inca o data , mai intai la primarie, daca nu - obtinut termen de urgenta la instanta, in mod normal se poate obtine un termen mai scurt data fiind starea de lucruri; - cel mai usor este sa le convingi pe cele de la primarie si sa duci copie dupa fostul certificat de casatorie; Concluzia avocatei: INCREDIBIL! Nu certati copiii cand viseaza! Copiii Noi doi Mitele iubitele Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fannna2003 Postat Mai 16, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 16, 2006 este revoltator...va rog daca e cineva care are posibilitatea sa o ajute, ajutati-o...nu este posibil ...cine a omis sa treaca aceste insemnari sa-si repare greseala Elena Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lona Postat Mai 16, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 16, 2006 Nu este treaba primariei sa judece redactarea unei hotarari judecatoresti. Daca acolo scrie IN NUMELE LEGII HOTARASTE DESFACEREA CASATORIEI etc, este definitiva si irevocabila, ea este valabila si legala. Asa poate constata madam functionara ca nu sunt corecte motivele desfacerii casatoriei, ca poate tu esti mai vinovata decat scrie acolo, sau mai stiu eu ce aberatie. Du-te in audienta la primarul de sector. Spune-i ca daca iti refuza inregistrarea actelor iti refuza, de fapt, dreptul de a te marita. Si ca vei face un caz public din asta, la pachet cu datul in judecata. Baga-i sub nas hotararea judecatoreasca legala, nu e treaba lui ce erori contine. Povestea lui a.cicel este diferita, ca sa te casatoresti ai nevoie de hotararea de divort cu mentiunea respectiva, acolo nu e vorba de eroare, ci de neglijenta de a cere o stampila cu DEFINTIV. In finalul hotararii scrie asta, ca ea devine definitiva abia dupa un termen, in interiorul caruia mai poate fi, eventual, contestata. Mai bine un dusman intelept dacat un prieten neghiob! (proverb indian) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raza de soare Postat Mai 16, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 16, 2006 quote:Originally posted by craciunitzaRazo, nu fi trista, am vorbit cu avocata care m-a scos pe mine din necaz cand am fost in situatia ta si iata parerea ei:- hotararea de divort face referire la certificatul de casatorie nr... nu e important sa scrie si locul atata vreme cat in hot. de divort se face referire la faptul ca (;) casatoria inch. prin actul nr. a fost desfiintata;- daca se face referire la certif. de casatorie nu ar trebui sa ai probleme, ai o copie a fostului certificat de casatorie?- trebuie incercat inca o data , mai intai la primarie, daca nu - obtinut termen de urgenta la instanta, in mod normal se poate obtine un termen mai scurt data fiind starea de lucruri;- cel mai usor este sa le convingi pe cele de la primarie si sa duci copie dupa fostul certificat de casatorie;Concluzia avocatei: INCREDIBIL!id="quote">id="quote">multumesc mult!Edit: atunci cand pregateam dosarul pt divort am facut copii dupa toate actele, deci pot dovedi absolut tot.AMR 17 de zile pana la nuntaid="red">Foto Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raza de soare Postat Mai 16, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 16, 2006 quote:Originally posted by LonaNu este treaba primariei sa judece redactarea unei hotarari judecatoresti.Daca acolo scrie IN NUMELE LEGII HOTARASTE DESFACEREA CASATORIEI etc, este definitiva si irevocabila, ea este valabila si legala. Asa poate constata madam functionara ca nu sunt corecte motivele desfacerii casatoriei, ca poate tu esti mai vinovata decat scrie acolo, sau mai stiu eu ce aberatie.Du-te in audienta la primarul de sector. Spune-i ca daca iti refuza inregistrarea actelor iti refuza, de fapt, dreptul de a te marita. Si ca vei face un caz public din asta, la pachet cu datul in judecata. Baga-i sub nas hotararea judecatoreasca legala, nu e treaba lui ce erori contine.id="quote">id="quote">asta urmeaza sa facem maine, audienta la primar, dupa ce aflu de la judektorie cand e termenul; adik eu imi dau interesul sa se rezolve, dar sa inteleaga si ei k nu mai depinde de mine si dak vor, sa aibe rabdare 1 picut...multumesc, mi-ai dat niste idei la care nu ma gandisem!AMR 17 de zile pana la nuntaid="red">Foto Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craciunitza Postat Mai 16, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 16, 2006 Nu te du cu gura mare, nimic nu se rezolva pe picior de razboi, chiar daca nu e greseala ta, hai ca-ti tin pumnii! Nu certati copiii cand viseaza! Copiii Noi doi Mitele iubitele Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.