ingridnen Publicat Mai 16, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 16, 2006 Buna fetelor, poate sa-mi recomande cineva un ginecolog bun de la Centrul Medical Unirea (din Bucuresti)? Pana acum am avut de la firma card la Medicover, nu am ajuns la ginecolog desi mi-am propus de mult, si acum ne-a mutat la CMU. Multumesc mult Ingrid si Cristi 3 ani si 2 luni Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bindiu Postat Mai 16, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 16, 2006 Eu il recomand pe dl. dr. Badiu Alexandru. Este un profesionist.Vezi ca sunt o gramada de mesaje despre dansul. Eu cu el am nascut si a fost foarte bine atat la nastere cat si pe parcursul celor 9 luni de sarcina. cami camelia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tanaion Postat Mai 16, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 16, 2006 Si eu tot pe dl dr Badiu Alexandru vreau sa ti-l recomand. Este insa foarte ocupat si trebuie sa-ti faci din timp programare la dansul. Tot referinte foarte bune am si despre d-na dr Corina Grigoriu. Tana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grati.ela Postat Mai 16, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 16, 2006 Catalin Haiduc - e tanar, atent cu pacientele, bine pregatit (spun cei care lucreaza cu el) si...frumusel tare! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.