Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Acte - schimbare permis dupa casatorie???

Steluta

Recommended Posts

Si-a schimbat cineva de curand permisul de conducere?? Eu mi-am schimbat numele de familie in urma casatoriei, si trebuie sa depun actele pentru un altul.

Intrebarile mele sunt:

- ce acte sunt necesare pentru dosar??

- cat timp este valabila fisa medicala: 6 luni sau 1 an (eu am scos-o din ianuarie [:D])??

- taxa este de 450.000 ROL??

- de unde pot obtine fisa aceea dactilografiata??

- am nevoie de poze (digitale sau pe hartie)???

Si orice alte informatii mi-ar fi de mare ajutor. Acum sunt si insarcinata si nu as vrea sa pierd prea mult timp cu actele!!!

[pup]

Steluta [gravi] 34s+.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu mi-am schimbat toate actele in urma casatoriei, si contractele trebuie innoite, daca ai pe numele tau. (electrica, apa, gaze.....)

Nu-mi amintesc deloc ce acte iti trebuie pentru permis, insa stiu ca a fost extrem de simplu totul. Da un telefon la Udriste, de obicei sunt foarte amabili cu informatiile. Eu asa am facut atunci.

Alergatura usoara! Sarcina la fel!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Hai ca azi mi-am ridicat eu permisul (l-am schimbat din cauza modificarii adresei).

Nu stiu sa raspund cat e valabila adeverinta medicala dar cred ca 6 luni, insa taxa e 45 RON, fisa dactilo ti-o bati acolo la Udriste (sunt zeci de chioscuri care se ocupa cu formularistica), pozele ti le face politaiul care ia dosarul chiar la ghiseu. Si ti-l elibereaza in 48 de ore.

Deci eu am avut asa: fisa medicala, fisa dactilografiata, copie CI, chitanta CEC.

Cristina si [zana] Ale (30.09.2004)id="orange">[foto]

quote:Originally posted by aissa

Hai ca azi mi-am ridicat eu permisul (l-am schimbat din cauza modificarii adresei).Nu stiu sa raspund cat e valabila adeverinta medicala dar cred ca 6 luni, insa taxa e 45 RON, fisa dactilo ti-o bati acolo la Udriste (sunt zeci de chioscuri care se ocupa cu formularistica), pozele ti le face politaiul care ia dosarul chiar la ghiseu. Si ti-l elibereaza in 48 de ore.Deci eu am avut asa: fisa medicala, fisa dactilografiata, copie CI, chitanta CEC.Cristina si [zana] Ale (30.09.2004)

id="orange">[foto]
id="quote">id="quote">iar pentru schimbarea numelui in urma casatoriei iti mai trebuie si o copie a certificatului de casatorie...acum nu mai stiu daca legalizata sau nu....cauta de net si sigur gasesti...cel putin gasesti pt politia prahova si te inspiri de-acoloEliza [gravi]27+[fetita]si Mara (24 ian 2002)ticker bebe ________________________"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...