Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Barbatii pot duce o sarcina la termen

Recommended Posts

Am vazut aseara o emisiune care m-a impresionat...[:D]

O femeie ramane insarcinata cu gemeni, tarziu in sarcina la un echo de rutina se observa si al 3-lea bebelus...

Sarcina a decurs destul de bine, pana cand in luna a 7-a la un alt echo s-a descoperit ca al 3-lea fat este situat de fapt in cavitatea abdominala si nu in uter...dar e sanatos, complet dezvoltat.

Ovulul fecundat se atasase in trompa dar odata cu cresterea embrionului aceasta s-a rupt si embrionul a ajuns in cavitatea abdominala unde s-a prins de bila si de unde si-a luat cele necesare unei cresteri normale (oxigen si sange).

Din cauza riscului mare de hemoragie doctorii au hotarat sa o opereze imediat si sa scoata tripletii...

Au rezultat 2 fetite si un baietel prematuri(cel din cavitatea abdominala) care acum au 4 ani si sunt complet sanatosi...

Ideea este ca un embrion se poate dezvolta absolut normal si in afara uterului...deci se poate dezvolta si in abdomenul unui barbat!!!

Deocamdata nu se stiu prea multe (au fost f putine cazuri de sarcini extrauterine duse la termen ) si din cauza pericolului de hemoragie masiva nu se incearca inca o sarcina in corpul unui barbat (desi cercetatorii spuneau ca sunt o gramada de cereri) dar...se pare ca barbatul insarcinat va face parte din viitor...(cat de curand)!!!

Ce parere aveti???

Cum ar fi ca ii sa spui partenerului: primul copil il fac eu, urmatorul tu???

V-ati vedea sotii insarcinati???

Eu cred ca este o sansa extraordinara pentru ei sa isi poarte copilul in pantece 9 luni!!! Cred ca s-ar schimba foarte mult relatia dintre bebelus-tatic!!!

Fiecare dimineata e un nou inceputid="purple">id="Book Antiqua">id="size3">

Sinzi, Radu[avion]si David[marinar]

David[cool]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 48
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Asta chiar nu o pot crede!! Atasat de bila, de unde si-a luat oxigenul???[alcool] [:D]

[cit]Lumyid="red">- mamica lui [bibe]David Andréi[bonjovi] id="blue">id="Book Antiqua">(11 Martie 2004)

id="right">

Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT

quote:Originally posted by louisea

sunt curioasa cati barbati se ofera [:D]p.s. sigur n-ai vazut filmu cu Arnold S. gravid? [:D]id="size1">id="Comic Sans MS">------------------------Bandit si laleaua ;-)id="Comic Sans MS">[pis]

id="quote">id="quote">da...si io sunt curioasa...cati barbati...[:D]am vazut si io un documentar in acest sens mai demult...placenta pur si simplu se lipeste de un organ...face corp comun si vasele de sange din organul respectiv fuzioneaza cu vasele din placenta...asigurandu.i fatului oxigen si nutrienti...[bonjovi][bonjovi]Anca si Alexandra (10 nov.2003)poze:http://community.webshots.com/user/alexandra_ioanaMotoRRock in Ploiesti, editia a III-ahttp://www.silverpistons.ro/mr3.html

Asemanau placenta cu o masa canceroasa...al carui singur scop este sa hraneasca bebelusul fara sa tina cont de corpul-gazda!!!

Deci se poate...acum trebuie sa ne pregatim sotii....

Fiecare dimineata e un nou inceputid="purple">id="Book Antiqua">id="size3">

Sinzi, Radu[avion]si David[marinar]

David[cool]

quote:Originally posted by sununki

dar cum nu au atacat anticorpii mamei sarcina extrauterina? din ce tara era acest caz? cand s-a intamplat?

id="quote">id="quote">In Uk acum 4 ani!!!Asa cum anticorpii nu ataca tumorile...asa nu ataca nici fatul...Fiecare dimineata e un nou inceputid="purple">id="Book Antiqua">id="size3">Sinzi, Radu[avion]si David[marinar]David[cool]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...