Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

marti, TVR.2, ora 20

Recommended Posts

Este o emisiune care se numeste 'Scoala parintilor'. Un psiholog de copii ajuta o familie care are probleme cu cresterea copiilor, educare lor etc. sa-si rezolve problemele. E foarte interesant, am si cateva filmulete inregistrate (de sora mea:). Pe mine m-au ajutat mult, chiar mai mult decat cartile citite, pentru ca am vazut exemple practice si am constatat ca sunt copii mai dificili decat nazdravanul meu de 2 ani jumate. Ce am invatat:

- cum sa fiu calma cand face o criza si cum sa procedez;

- cum sa-mi incurajez copilul si cum sa ma joc cu el;

- cum sa ma bucur de copilul meu si sa fac din petrecerea timpului cu el o ocazie minunata de a-l cunoaste, de a-l ajuta sa creasca bine si de a avea o relatie armonioasa cu el fara sa-mi subminez autoritatea de parinte.

Sunt excelente filmuletele. Daca le-ai vazut, poate imi spuneti parerea voastra. De asemenea, daca le vreti, sunt dispusa sa vi le dau (sa ma interesez cum). O zi buna si bucurati-va de copiii vostri.

Teresa

"Incredinteaza-ti lucrurile in mana Domnului si ti se vor implini gandurile." Proverbe 16:3 (Biblie)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Teresa, eu am apucat din intamplare sfarsitul unei emisiuni acum vreo 2 saptamani si mi s-a parut extrem de interesanta, am vazut ca era deja episodul 10 si mi-am imaginat ca am pierdut foarte mult. Daca ai emisiunile inregistrate pe mine ma intereseaza foarte tare. In ce format le ai?

Adelaid="red"> [iepu] si Andrei (26.09.2004) id="blue"> [copil] 1 an +id="red">

Povestea nasterii id="limegreen">; Babyexpo id="limegreen">

Cristina, erau copii dificil cu varste diferite, de la 2, 3 ani la 6, 7 chiar 11 ani (cred). Filmele le am un format divx si incap in doua cd-uri. Adela, fiecare emisiune este separata de celelate, trateaza alta familie, alti copii cu alte probleme (sau asemenatoare), deci nu au legatura una cu alta. Daca vezi una iti faci o idee, principiile sunt cam aceleasi. De fapt sunt cunoscute si s-au discutat aici pe forum, dar e interesant sa vezi ca intr-adevar functioneaza si asta te motiveaza si pe tine ca mama foarte puternic. Trebuie sa-l intreb pe sotul meu cum as putea sa le pun la dispozitia voastra intr-un mod cat mai simplu. O sa rezum cateva din principii ca sa va faceti o idee. Eu nu ma mai satur privindu-le. Incercati sa va aduceti aminte marti seara sa va aitati la tvr. 2 ora 20:00. Inca mai este emisiunea, am vazut saptamana asta. Mult succes cu prichindeii.

Teresa

"Incredinteaza-ti lucrurile in mana Domnului si ti se vor implini gandurile." Proverbe 16:3 (Biblie)

Da, e o emisiune tare interesanta, cred ca am vazut vreo 5-6, poate mai multe. Am invatat mult din ele, cum sa incerc macar sa gestionez crizele de isterie, cum sa ne jucam, etc. Chiar v-o recomand si voua.

Ileana, mama deid="size3"> LUCAid="size3">(2 octombrie 2003)id="Lucida Console">id="purple">

Jurnalid="purple">id="size2">id="Lucida Console">

poze cu burticaid="size2">id="Lucida Console">id="purple">; [fetita]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...