Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Mai facem ceva??Fetita sfisiata de ciini/LISTA

Recommended Posts

Poate ati vazut si voi stirea despre fetita de 7 ani atacata de o haita de ciini si aflata in stare critica in spital. Eu ma intreb ce e de facut pentru ca autoritatile nu au chef/bani/interese sa se implice. Noi ce facem? ne rugam sa nu picam noi sau copiii nostri in coltii ciinilor? Eu am o haita de vreo 10 ciini in jurul blocului, am anuntat hingherii de trei ori, am primit si raspuns ca se vor lua masuri, dar ciinii sint tot acolo. Desi este ultimul lucru pe care vreau sa-l fac, daca nu se intimpla nimic o sa ma duc sa caut o otrava si am terminat povestea macar in zona asta. Chiar sintem la cheremul ciinilor si nu avem nici o putere sa ne aparam copiii si pina la urma viata? Chiar trebuie sa incepem sa-i omorim noi, alta solutie nu exista?

Aici puteti semna o petitie:

http://www.romanianews.net/modules.php?name=ePetitions&op=more_info&ePetitionId=9&show_signers=1

LISTA CU CEI CARE VOR SA PARTCIPE LA MITING:

-Alinaxeni

-Daniver31

-AB (bunica si fetita)

-Moana

-Cosmina 72

-CristinaT

-Ginutza2002(?)

-Natasa

Revendicarile noastre:

1.Cainii comunitari sa fie luati de pe strazi.

2.Sa nu li se mai dea drumul pe strazi chiar si castrati.

3.Orice caine comunitar care da cele mai mici semne de agresivitate sau este bolnav incurabil sa fie eutanasiat imediat, chiar daca cineva vine sa-l adopte.

4.Orice caine adoptat sa primeasca un cip cu nr. de identificare iar cei care-i adopta sa-si lase date si adresa din buletin si sa semneze un proces verbal ca isi asuma raspunderea pt. acel caine ca nu va mai ajunge in strada.

5.Sa se infiinteze o baza de date cu toti stapanii de caini adoptati si in cazul in care caini sunt gasiti pe strazi acei stapani sa plateasca amenda usturatoare.

6.Orice caine sa fie tiinut maxim 72 de ore in adapost iar daca nu vine nimeni sa-l revendice sa fie eutanasiat.

7.Tratamentele cainilor(castrare,deparazitare) sa fie facute dupa ce vor fi revendicati si stapanii platesc aceste tratamente.

8.Persoanele care ascund caini comunitari in momentul in care vin sa-i ia hingheri si care apoi le dau drumul pe strada sa fie pedepsite cu amenda sau gasita o forma legala de pedeapsa.

9.Existenta unor reguli clare pentru fiecare parc: (*) Nu este voie cu caini sau (*) Este voie cu caini doar in lesa sau (*) Este voie cu caini care pot fi lasati, intr-o zona stabilita a parcului, liberi din lesa. Gardieni publici sa fie prezenti intotdeauna in zonele din parcuri unde este permisa lasarea cainelui fara lesa.

10.Un numar de telefon unic, central, de tip linie de urgenta, de unde un dispecerat sa trimita in maxim 30 de minute o masina pentru prinderea oricarui caine vagabond reclamat.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 266
  • Creat
  • Ultimul răspuns
cazurile de oameni atacati de haite de caine vagabonzi se inmultesc, iar statul tot nu ia nici o masura. eu cred ca solutia ar fi sterilizarea tuturor cainilor, iar rezultatele vor fi vizibile in timp. iar toate asociatiile care se ocupa de protectia cainilor vagabonzi ar putea sa adune fonduri in acest sens, pentru ca sa nu se ajunga direct la omorarea cainilor.

Sunuki, crezi ca ma incalzeste cu ceva daca o haita de ciini castrati imi ataca bunica sau copilul? Locul lor nu este pe strada, cind o sa ajungem si noi sa traim intr-un oras si nu in padure? N-am nimic cu sufletul lor, dar cine poate sa-i ia in casa/curte, iar restul, oricit de trist ar fi, trebuie eutanasiati.

Pai atata timp cat unii nu-si fac treaba,atata timp cat banii pt adunarea lor de pe strazi,sterilizare etc etc se duc pe vile si masini de lux...a unora si altora,nu cred ca se va face ceva.Si sti ce?nu o fetita e sfasiata de caini,ci zeci,sute,mii..Nu s-a facut nimic nici cand oameni au fost omorati de caini...Autoritatile astea nu stiu ce asteapta..dar banuiesc ca atata timp cat ei nu-s afectati,nu-i intereseaza![xx(]

[hmm,au mai fost sub.de genu,toate sfarsite la zz]id="size1">

POZE

Vorbim de sterilizare, de nu stiu ce, ca si cum daca sunt sterilizati ar fi normal ca acesti caini sa umble nestingheriti pe strazi.

Cred ca e oribil ca oamenii si copiii sa sufere din cauza acestor animale care nu mai pot fi stapanite, oricat de dragi mi-ar fi mie animalele in general si cainii in special.

Nu putem sa negam aceasta realitate, este nevoie ca acesti caini sa dispara de pe strazi si sa nu mai apara astfel de povesti oribile.

Nici nu vreau sa ma gandesc ce o fi in inima acelei mame si cat sufera acea fetita.

I plan on living forever. So far, so good id="size4">id="Courier New">id="teal">[:D]

Eu nu sint o criminala si ma gindesc cu groaza cum e sa le dai mincare otravita, dar daca autoritatile nu fac nimic, pina la urma o fac si pe asta. Nu exagerez, pe strada am haite de cite 10 ciini, n-ai nici o sansa in fata lor daca li se face de atacat.

Cit despre ajuns subiectul la ZZ, ce sa spun? Ma intreb citi copii sau adulti trebuie sa mai moara ca sa terminam cu dragostea astea pentru ciinii de pe strada (dragoste ipocrita, pentru ca a arunca resturi de mincare pe geam si a-i mingiia pe cap cind iesi din scara nu arata nici dragoste, nici responsabilitate pentru animale)

Locuiesc in Bucuresti. Azi noapte am ajuns acasa de la munca pe la ora 3.00 Mai bine de o jumatate de ora m-am invartit cu masina in jurul blocului asteptand sa se imprastie doua haite de caini vagabonzi care stateau la intrare. Si erau agitati, latrau... In drum spre casa si in Vatra Luminoasa am zarit o haita de vreo 15 caini la fel de agitati! Iubesc cainii, am avut caini, dar cand ii vad asa, gramada, mi se face frica. Mai ales ca nu stiu cum ar trebui sa reactionez daca sar la mine! Primaria doarme? [help]

Tzuni [sofer] mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

quote:Originally posted by Tzuni

Primaria doarme? [help]

id="quote">id="quote">

in marea majoritate a cazurilor da! si nu numai ei, ci si acele asociatii de protectie a animalelor care pana la urma au posibilitati atat de limitate. cum se poate ca societati precum RSPCA sa faca atat de multe lucruri in europa iar aici nici una dintre organizatii nu se vede? e greu sa strangi fonduri, e adevarat, dar nu imposibil.

Roxana

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...