Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Presedintele Basescu s-a externat

Recommended Posts

• Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by asi

Oricat si-ar albi dintii la cat de e fumator nu reuseste.Si de fumat cred ca nici o sansa sa se lase.

id="quote">id="quote">las' sa-i scoata sa puna altii de portzelan... model Brad Pitt, asa... imaginea tzarii, ce? mai conteaza sacrificiu'?Elise
Distribuie pe alte site-uri

Si mie-mi place si mi-e simpatic ca om, din cauza ca-i popular,natural,fara fitze(inca de cand era primar ma distra felul lui de-a fi[:D]) dar ca presedinte imi place mai putin,oricum e cam greu sa faci fatza la atata coruptie in tara asta.

------------------------------------------------------------------------------

Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum. id="Lucida Console">id="navy">

În vremuri ale minciunii universale, a spune adevãrul este un act revoluþionar(George Orwell)

poze

Liseberg-Göteborg

Nai tata, atata vuieste presa pe tema asta! Mi se pare indecent sa mearga la Viena pt o operatie care se face aici fara probleme! Si indecent intr-o perioada in care in tara sunt inundatii, s-a declansat criza gripei aviare, am avut audieri pt UE... etc.

Mi-a placut de el ca primar. Am sperat si l-am votat insa m-a dezamagit ca presedinte. Si chestia asta cu Viena si operatia lui mai mult decat altele.

Nu e un presedinte teribil, ba e mai slab decat a fost Constantinescu, si asta spune multe!

Dana, nu e nevoie sa ma combati. Traim intr-o tara democratica si asta e parerea mea. Nu trebuie sa ma aprobi sau dezaprobi.

quote:Originally posted by DANA26

Daca te-ai saturat JASMINE ,nu mai intra la astfel de subiecte!DANA

id="quote">id="quote">Sa inteleg ca subiectul a fost deschis numai pentru cei care sunt pro-Base? [xx(]Miha id="red"> [8**] si [comoara] Robert id="blue"> (18 id="purple">nov 2004)id="purple"> [foto]Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bunid="red">id="Comic Sans MS">Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!id="size3">id="green">

Operatia a fost iesita din comun si pt. medici din Viena daramite pt. ai nostri.Credeti ca nu stia el de ce pleaca acolo?Cel mai tare medic neurochirurg din tara nu a fost chemat la comisia care l-a vazut decat cand l-a solicitat Base,comisie organizata de Oprescu.

Si-a platit omul operatia si gata.Pana la urma e vorba de sanatate si nu cred ca mai e loc de politica aici.

alina

quote:Originally posted by l_carmen2003

Nai tata, atata vuieste presa pe tema asta! Mi se pare indecent sa mearga la Viena pt o operatie care se face aici fara probleme! Si indecent intr-o perioada in care in tara sunt inundatii, s-a declansat criza gripei aviare, am avut audieri pt UE... etc. Dana, nu e nevoie sa ma combati. Traim intr-o tara democratica si asta e parerea mea. Nu trebuie sa ma aprobi sau dezaprobi.

id="quote">id="quote">Dana, nu are nimeni nimic cu tine, insa parerea multora - inclusiv a mea - este ca cea de mai sus... si nu vad care e problema ca o exprimam.Ca cetatean, poate sa faca ce vrea cu banii lui, insa ca presedinte a dovedit ca nu are incredere in sistemul medical al tarii pe care o conduce de ceva timp, si asta e o nota proasta.Si ca sa-l mai si laudam pentru asta....Pe mine m-a operat dr. Exergian acum 13 ani de exact aceeasi problema, a 2-a zi m-am ridicat in picioare - deci se poate si in RO...Vveni, vidi, Victorie!

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...