Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Clubul nurorilor (52)

Recommended Posts

Nurorile cu soacre buneid="red"> si nebuneid="blue"> id="size3"> [bis] 1.impreunaid="red">(28.08.1979)______________1.gabibartaid="blue">(07.05)2.BraveGirlid="red">(26.05.1981)______________2.camelia72id="blue">(1.02.1972)3.boeruid="red"> (04.09.1975)________________3.cornelianeliid="blue">4.ralucamesid="red">________________________4.linusaid="blue">5.badjokeid="red">__________________________5.Natyid="blue">6.Boobooricuid="red">_______________________6.angy11id="blue">7.klumea_blondyid="red">____________________7.olimid="blue">8.Himmelsduftid="red">____________________8.monaganid="blue">9.gylyid="red">_____________________________9.loreenid="blue">10.kisstherain999id="red">___________________10.dia_biid="blue">11.joneid="red">___________________________11.inaioanaid="blue">12.mara95id="red">_________________________12.a.cicelid="blue">(8.04)13.adimercedesid="red">____________________13.devyllaid="blue">14.lavinaiid="red">(24.08.1983)_____________14.jozsaerikaid="blue">15.Cloverid="red">_________________________15.Ralu-Catid="blue">16.soarenistorid="red">_____________________16.alexa00id="blue">17.mihaela amaliaid="red">___________________17.diadanielaid="blue">18.niccosteaid="red">_______________________18.Lonaid="blue">19.fannna2003id="red">(22.01.1969)_________19.mebid="blue">20.RaluDid="red">__________________________20.Paula2003id="blue">21.NinaRid="red">__________________________21.Beeid="blue">22.SunSmileid="red">(22.05.1980)___________22.mandaid="blue">23.minaid="red">___________________________23.Gianaid="blue">24.andoraid="red">_________________________24.cherry22id="blue">(22.08.1976)25.marinarid="red">(17.04)__________________25.corneliaaid="blue">26.ancuta_stanid="red">____________________26.diaanid="blue">27.nebunica_zapacicaid="red">_______________27.annitha_clid="blue">28.Alynutzaid="red">(23.05)________________28.Ileana Cosanzeanaid="blue">29.Nadia1976id="red">[14.12.1976)__________29.axiaid="blue">30.roxaniceaid="red">_______________________30.Siminafid="blue">31.Boca Danielaid="red">____________________31.cristiamaid="blue">32.addinelid="red">________________________32.Gargaritzaid="blue">33.voicu_bebiid="red"> (14.11.1984)__________33.alionushcaid="blue">34.NicoletaBid="red"> (10.06.1981)___________34.Raza de soareid="blue">(24.07)35.kitty_nicid="red">_______________________35.sigridid="blue">36.Jocelynid="red">________________________36.andreea_trendid="blue">37.preda vickyid="red">____________________37.ioana2004id="blue">38.padiid="red">______________________________38.jokerid="blue">_________________________________39.bunicutaid="blue">(27.12.52)_________________________________40.Eliseid="blue">_________________________________41.mokoid="blue">_________________________________42.pinguleasaid="blue">_________________________________43.ciuleandraid="blue">_________________________________44.simienaid="blue">_________________________________45.Clauf1000id="blue">_________________________________46.Karolid="blue">_________________________________47.zanazanelorid="blue">_________________________________48.rediid="blue">_________________________________49.Flafloid="blue">_________________________________50.Lore1980id="blue">_________________________________51.cintaid="blue">_________________________________52.briza_mariiid="blue">_________________________________53. anpid="blue">SOACRELE NOASTREid="size3">[s] Sarbatoritii lunii maiid="red">id="size3"> [s]- [floare3](3.05)id="red"> nepotica Nadia1976 [s]- [floare3](4.05)id="red"> Georgiana [copil] camelia72 [s]- [floare3](18.05)id="red"> Nadia1976 3 ani impreuna cu sotul [8**]-[floare3](19.05)id="red">fannna cu mama-[floare3] (21.05)id="red"> fannna2003, Boobooricu, Raducu (Constantin) [copil] boeru, marinar cu mama Constantina,a.cicel cu sora Ancuta Elena camelia72 cu sotul Costel - Sf. Constantin si Elena- [floare3](22.05)id="red"> SunSmile [s]- [floare3](23.05)id="red"> Alynutza [s]- [floare3](26.05)id="red"> BraveGirl[s] - [floare3][nunta](27.05)id="red"> NicoletaB nunta [zana]- [floare3][cina2](28.05)id="red"> laviniai 6 ani impreuna cu sotul, cherry 10 ani [8**]-[floare3]mama lui marinar (29.05)id="red">[s]capitolul 51Elena [i]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 142
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Flavia, atunci amanam pe sapta viitoare, ca eu maine nu pot de nici o culoare. Imi pare rau ca nu ne-au iesit planurile acum, dar sper sa iasa sapta viitoare. [pup] si distractie placuta cu musafirii.

Elena, multumim de capitol nou! [pup]

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.id="red">id="Comic Sans MS">
id="left">id="size1">

Miresica [zana] de 15 iulieid="Book Antiqua">id="red">
id="right">

hai k mut aici..

Vin direct de la judecatorie... multumesc lui D-zeu, au inteles cat de cat k este o urgenta si... am termen de judecata maine! Sa speram k si presedintele completului sau cum s-o numi, va intelege. De la arhiva mi s-a spus k "dak asa e cum spui, se rezolva", iar vineri trebuie sa merg sa aflu rezultatul oficial.

Nu imi permit sa ma bucur, doar sper si ma rog...

Si MULTUMESC pt k va pasa!!!!!!!!!!!!!!

AMR 16 de zile pana la nuntaid="red">

Foto

hai sa reiau culorile.. Alyid="blue">, ref la materialul pt rochita... pt rochia mea de civila (offffff...cum nu ma lasa sa uit...nu k ar fi posibil..), adik o chestie pe langa corp, asimetrik...m-a masurat soacra-mea - croitoreasa!- si a zis sa iau 3 m de material. dak mai ramane asta e, important e sa fie suficient. depinde de modelul prietenei, k poate fi pe langa corp, dar dak are ceva incretituri/mai stiu eu ce...intra! si gandeste-te k a sfatuit-o o persoana care se pricepe..

AMR 16 de zile pana la nuntaid="red">

Foto

quote:Originally posted by briza_marii

Ba eu ma bucur Razucoid="purple"> pt tine!!Sun convinsa ca o sa fie bine. apoi ne intalnim si ne strochilam, da?!!![alcool]

id="quote">id="quote">[:)] am zis k dak se rezolva, ne imbatam, ne facem praf!multumesc mult!azi dimineata am fost la o policlinik si ne-a intepat pt HIV...apoi ne mutam la alt spital si continua distractia...AMR 16 de zile pana la nuntaid="red">Foto

Razaid="Arial Black">,sunt sigura ca se va rezolva,aceasta incercare v-a fost data pt. a va bucura si a pretui mai mult marele eveniment...nunta voastra!!!Fiti puternici,uniti si iubitiva mult...vorba lui Mircea Radu![:D]

Fannaid="Arial Black">,nu ne zici si noua ce MLM-uri ai tu?[olala]

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)

POZE

quote:Originally posted by fannna2003

vezi razuco ca se rezolva!!! yupiii ...baga muzica, sampanie si dans

id="quote">id="quote">Sa te auda Dumnezeu! mie tot mi-e frik...of...si ma gandesc k maine o sa fiu singura acolo, in sala de judekt..iar pana vineri innebunesc, pana aflu oficial ce s-a decis...zilele astea am slabit aproape 2 kg..vorba mamei, macar sa vad partea buna a paharului...AMR 16 de zile pana la nuntaid="red">Foto

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...