Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Clubul optimistelor zãbãuce rrrãããu! (18)!

Recommended Posts

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Oid="red">pid="yellow">tid="teal">iid="pink">mid="blue">iid="red">sid="green">tid="maroon">eid="purple">(i)id="limegreen"> cid="orange">oid="pink">nid="navy">vid="red">iid="yellow">nid="teal">sid="purple">eid="brown">(i)id="limegreen"> sau in devenire:id="size5">[colegi][colegi][colegi][colegi][colegi] [flo]Georgiana (Slatina,Olt) [flo]Gyna (Suceava) [flo]Joker [flo]Catalin (Bucuresti) [flo]diadaniela (Bucuresti) [flo]alexa si mami (pitesti) [flo]lulu 77 (Constanta) [flo]chiquitita [flo]iri_sori (Ploiesti) [flo]eveline (Suceava) [flo]monagan (Cluj-Napoca) [flo]addinel (Bucuresti) [flo]adinell (alias adinella) [flo]impreuna(Cluj-Napoca) [flo]SunSmile (Bucuresti) [flo]NicoletaB [flo]Ilincalif (Suceava) [flo]Carmencyta (Suceava) [flo]Himmelsduft (Germany) [flo]Fannna2003 [flo]Grodear (Bucuresti) [flo]BraveGirl (Bucuresti) [flo]Andreea_trend (Bucuresti) [flo]Liana30 (Craiova) [flo]Teodora35 (Bucuresti) [flo]Hogearamona (Prundul Bargaului) [flo]Daniela_daneza (Bucuresti) [flo]Danutza_s (Bucuresti) [flo]plici plici (Bucuresti) [flo]Krelia (Bucuresti) [flo]Chatonel (France)id="Comic Sans MS">id="purple"> Aniversari optimisteid="teal">IANUARIE:id="blue">Krelia - 6.01.1978 Teodora 35 - 7.01.1971 Chatonel - 16.01.1969 Fannna 2003 - 22.01.1969 Alexa si mami(Alina) - 24.01.1979 [s]id="navy">FEBRUARIE:id="blue">Daniela_daneza - 28.02.1969 [s]id="navy">MAI:id="blue">SunSmile - 22.05.1980 BraveGirl(Corina) - 26.05.1981 [s]id="navy">IUNIE:id="blue">Andreea_trend - 15.06.1984 [s]id="navy">AUGUST:id="blue">impreuna(Flavia) - 28.08.1979 [s]id="navy">OCTOMBRIE:id="blue">plici plici - 31.10.1978 [s]id="navy">NOIEMBRIE:id="blue">georgi75(Georgiana) - 6.11.1975 [s]id="navy">DECEMBRIE:id="blue">Addinel - 7.12.1976 [s]id="navy">id="Comic Sans MS">"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli decat sa fii pesimist si sa ai dreptate"id="red"> (JACK PENN)id="blue">id="size3">id="Comic Sans MS">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 149
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu a treia:)

Am ajuns, din pacate sunt in graba si nu am reusit sa citesc din urma, poate plecam iar in orash dar sper sa imi fac timp diseara.

Multumesc de pe acum in primul rand fetelor care au raspuns la problema mea, dar si celor care doar au citit [:D]

Flaviaid="purple"> (sotie si mamica fericita)

Io plec afaraaaaa.....

Paaaaaa....

Sunuleid="red"> ce ai facut azi de nu ai dat pe la noi?

Te-ai suparat pe noi?Sau esti ocupata?

[pup]id="purple">id="Comic Sans MS">

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sã te inseli, decât sa fii pesimist si sã ai dreptateid="red">id="size1">id="Comic Sans MS">

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)id="Script MT Bold">id="size4">id="blue">

Avem si POZE

Buna fetele,

Ma scuzati ca nu am stat cu voi, dar m-am simtit execrabil si am avut si treaba. Si o sa am si la noapte, drept pentru care daca nu apar maine dimineata sa nu va faceti griji.

Va pup, va doresc o seara placuta, spun bine Steaua si hai Barca!

La bine si la greu, STEid="red">AUAid="blue"> - Campioana sufletului meu!!![steaua]

Fetelor, mersi ca va ganditi la mine. Ma simt azi ceva mai bine, sint la lucru, am o groaza de recuperat, dar asa incet merge. Ma bucur ca am iesit iar intre oameni, ca am fost zilele astea singurica pina venea sotul de la lucru.

Mami, si io vreau praji. Acum ca mi-ai facut pofta o sa ma apuc si eu sa fac in Weekend.

Sun, sa ai grija de tine. Spor la treaba.

Salutari la toate si ne auzim maine cu forte sper proaspete, voie buna si [pahar] virtual,

Him

Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern. id="blue">

photos

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...