Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Fata mea cea mare este lateralizata si asa am lasat-o.Cand a inceput scoala chiar am insistat sa fie lasata sa scrie cu stanga incercand sa-i dau de inteles invatatoarei ca nu sunt de-acord cu metodele barbare practicate in trecut.Scrie foarte frumos cu mana pe foaie,nu se murdareste pe podul palmei cu cerneala si nici nu-si manjeste caietele.Insa nu tine stiloul in pozitia clasica,adica spijinit pe degetul mare ci pe inelar.Oricat am incercat sa-i arat asa poate ea sa scrie...Insa cu dreapta nu face nimic,o foloseste ca ajutor pentru stanga...

Si dupa cate se pare si fata cea mica are tendinta de stangace...id="maroon">id="Comic Sans MS">

Loreenid="Comic Sans MS">id="size3">id="green"> cu Bianca 15.10.96id="Comic Sans MS">id="size3">id="purple"> [8**] si Delia 26.04.05id="orange">id="size3">id="Comic Sans MS">[testoasa]

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...