Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Fuste imbulinate

Recommended Posts

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Deviez de la subiect,dar daca tot a venit vorba de buline,de ce sa nu vorbim si de ciupercute.

Recent,o colega de a mea a aparut la birou intr-o fusta cu ciupercute.

Ce sa mai zic ? Atentat la stil si eleganta !

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Distribuie pe alte site-uri

Eu zic ca depinde de stilul fiacareia...eu ma vad purtand fusta cu buline...Daca stii sa o aortezi si iti sta si bine, nu vad de ce sa nu cumperi.Am vazut o rochita neagra cu buline albe foarte frumoasa, care i-a placut si sotului fff mult(bineinteles ca nu aveau nr meu, ca altfel o luam).

==========

Corina

Albumul meu

quote:Originally posted by april

io ii iau lui fii-mea[:D]dragostea mea pascutzele mele floare de ciresFericirea e alcatuita din lucruri marunte.id="blue">[floare3]"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your yearsid="purple">" Abraham Lincoln

id="quote">id="quote">[zz][zz][zz]Hai ma, ca era frumusica ! Pai, tocmai aia e, BraveGirl, zi-mi cu ce o port?Va pup.http://community.webshots.com/user/furni001

Depinde de dimensiunile bulinelor[:D]!!!! Am mai vazut eu un sacou alb cu buline uriase portocalii...sincer nici ca pijama nu l-as folosi!!!!!!!

Daca buline au dimensiuni acceptabile de ce nu? Cat despre asortat, depinde de buline si de fond. Oricum as merge numai pe lucruri de o singura culoare si ma gandesc la culoarea fondului... mai bine ne spui cum era fusta!!!!!

ANCA si EMA [bonjovi]EMANUELid="limegreen">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...