Witchie Publicat Mai 18, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 18, 2006 Interesant de citit! http://www.curatmurdar.ro/soccial/ancheta.html Anda, mama Irinei domnisoara Irina Am tri-ciiii-cleee-taaa Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spic de grau Postat Mai 18, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 18, 2006 quote:Initial creeata de WitchieInteresant de citit!http://www.curatmurdar.ro/soccial/ancheta.htmlAnda, mama Irineidomnisoara Irina Am tri-ciiii-cleee-taaa id="quote">id="quote">Saracie si prea multa libertate. Parintii nu se mai ocupa de copii..Iar copii isi iau modelele de la TV. Cnd isi dau seama ce au facut de cele mai multe ori e prea tarziu.Pacat.[V][cit]Lumyid="red">- mamica lui [bibe]David Andréi id="blue">id="Book Antiqua">(11 Martie 2004) Povestea nasterii lui Davidid="right">Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AB Postat Mai 18, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 18, 2006 Pai Anda cati furnizori Internet in .ro ofera control parental? Cate societati deTV prin cablu? S-acus ma duc sacetesc de s-o incarca pagina! eibi si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005) ei bi the Extra-Bramburici!! ei bi, ei bi. B! good. ei bi go home!id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AB Postat Mai 18, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 18, 2006 Ok cetit...oribil! Singurul lucru neinteles este ce fel de site gazduieste deja adulti si copii, mai ales copii care-si pot publica poze aiurea pe site. Apoi momeala cu pozatul... raspunsul multora :atat de propmt si increzator, comunicarea de date personale.... uffff Spic de grau o singura obiectie... cineare acces Internet nu-i asa de sarac.... e mai curand la limita la carese intrevedecepoti facecu banii... mult mai tentant la prostii! eibi si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005) ei bi the Extra-Bramburici!! ei bi, ei bi. B! good. ei bi go home!id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanziana72 Postat Mai 18, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 18, 2006 Ingrijorator. Ma intreb cum ii explici unui copil ca e periculos fara sa il faci sa creada ca lumea e un loc inspaimantator ? Sanziana & Marina (03/10/2004) http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianangi Postat Mai 18, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 18, 2006 Stiu eu site-ul... Daca nu e OK sa-l fac public, rog un moderator sa ma cenzureze. http://www.ingeri.ro E full de minore (de la 13 ani in sus) care-si dau poza si cauta doritori (doritoare) de conversatii pe chat. "Nu exista dragoste.Exista doar dovezi de dragoste" Jean Cocteau Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AB Postat Mai 18, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 18, 2006 Multam Angi[asia].... am navigat putin prin topul si pozele VIP... fete si baieti.... multi scapati din mana, dar atat de copii Sfanta naivitate....!!! eibi si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005) ei bi the Extra-Bramburici!! ei bi, ei bi. B! good. ei bi go home!id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grenouille Postat Mai 18, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 18, 2006 bun, si voi in calitate de parinti... (ca marea majoritate sunteti parinti pe aici) - ce solutie vedeti? pana la firme de cablu si de internet cu control parental, ce alte solutii mai la indemana vedeti? mie nu mi se pare ok ca o pustoaica de 13 ani sa se expuna asa nud. si nici nu mi se pare ok mie ca mama sa imi public poza copilului peste tot pe net - nebuni sunt peste tot; indirect, il expunem la tot felul de pericole... No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Witchie Postat Mai 18, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 18, 2006 nitel offtopic: cum o conving pe fiica-mea sa nu mai incerce sa coboare pe scara de la tobogan, ca-si rupe gatul? ON topic: AB: eu nu am auzit de control parental la internet provider. Parental Lock pe TV exista doar la aparate de dupa 2000 incoace. Cale lunga spre europa.... Anda, mama Irinei domnisoara Irina Am tri-ciiii-cleee-taaa Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AB Postat Mai 18, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 18, 2006 Witchie habar n-am cat e de generalizat controlul in Europa, eu am mers pe mana aol-ului si aici... desi n-au acces puii la computer inca!In US mi se parea generalizat. Adica n-am vazut nici un prieten fara. Pe langa faptul ca poti restrictiona si numarul de ore pe computer per user.Off-topic... Daca luatul repetat din locul cu toboganul, imediat ce incalca regula nu tine, daca explicatia ca imediat ce vacreste va putea sa o faca fara pericol (ii arati tu cum) sica pana atunci de vreasa o faca sa te cheme sa o tii.. Daca toate acestea nu tin... ehh metroda mea este pune-i o salopeta cu bretele si las-o sa pice cu tine tinand-o de bretele... adica sa nu-si sparga capatanica, dar sa se rostogoleasca pe trepte nitelus. A mea incerca sa se suie pe tobogan invers...id="size1">eibi si ceata de pitigoi(22.07.2003),(19.06.2005)ei bi the Extra-Bramburici!! ei bi, ei bi. B! good. ei bi go home!id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.