Apollinaire Postat Mai 24, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 24, 2006 http://www.cosmopolitan.ro/addin/forum/viewthread.asp?compact=true&mid=77942 E bine - cred eu - ca am inceput sa sensibilizam presa traditionala Mediocri Unitiva! Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
fdoina Postat Mai 24, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 24, 2006 quote:Originally posted by adrianangi Si aici a inceput sa se difuzeze un clip publicitar care are acelasi efect. Insa eu il consider eficient! Nu conteaza cine se oripileaza, atita vreme cit numarul de accidente rutiere scade... id="quote">id="quote"> Am vazut si eu clipul ala...ce n-a reusit sora-mea de o jumatate de an, batandu-ma la cap sa iau scaun de masina la cea mica, a reusit clipul ala in juma de minut...a doua zi am si cumparat scaunelul AB, eu cred ca tot pe educatie, si pe increderea copilului in parinti ne putem bizui mai tare...Ca altfel, chiar daca nu bagi net acasa, cand o avea pustiul 13-14 ani netul asta o sa fie cevaaa...avand in vedere ca toti prietenii lui au acces de la 6-7 ani[bang]...si cum o sa-l poti impiedica atunci sa-si faca un cont? O sa-i interzici sa-si viziteze prietenii si o sa-l urmaresti cand pleaca la meci, ca nu cumva sa nimereasca intr-un net cafe? Si categoric, majoritatea copiilor de 12 ani vor sti mai mult decat parintii lor despre calculator, ca pentru ei asta e punctul de mare interes, parintii mai au si alte griji...si atunci, singurul lucru la care trebuie lucrat non stop e relatia cu copilul tau...stiind dinainte ca in orice moment poti avea surprize Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
ginutza2002 Postat Mai 25, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 25, 2006 Am intrat si eu pe site-ul cu 'INGERASI'!! Offf Doamne cata naivitate si cata inconstienta!! Io una ma ingrozesc si cand le vad pe strada cu o palma de fusta si una de bluza, rujate, fardate, rimelate, parfumate! Mie una imi vine sa o iau si ea si pe mama ei la jumuleala!! Sa nu te uiti tu cum pleaca copilu'tau la scoala sau afara la 'joaca' cica. 'Ubita si 'Ubitu' http://community.webshots.com/user/ginutza2002 Asa cum apa in apa se scurge, tot asa zilele mele in ale tale vor curge! Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
marimar Postat Mai 25, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 25, 2006 O solutie ar fi ca televizorul si computerul sa fie accesate doar din sufragerie, sub supravegherea parintilor, copiii sa aiba acces limitat la ambele si bineinteles, discutat si explicat de "n" ori cu copiii despre pericolul anumitor website-uri. ------- Life's a journey, enjoy the trip ! Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.