Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

probleme cu tenul

Recommended Posts

fetelor, ce sa iau pt un ten nu prea frumos... adica la 25 ani parca sunt o adolescenta cu cosuri in preajma perioadei! Luam Diane35 si nu era chiar asa rau, acum nu mai iau ca a zis doctorul sa le schimb, si am iarasi un ten [xx(] Va rog sa-mi dat un sfat .
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu am aceleasi probleme. Dar m-am dus la un plafar si tipa de acolo mi-a recomandat sa iau " trei frati patati" , sunt capsule si mi-a dat si ceva sa ma spal pe fata , o solutie antiacneica de la elmiplant parca . Acum nu mai am probleme.[:D]

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=84f2re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Am aproape 30 ani si pina la 25 - 26 ani am tot avut tenul de "adolescenta".

[bang]

Am incercat diverse metode auzite: gen tratamente antiacneice, geluri, creme, ceaiuri, chiar si pastilute.[V]

Apoi am inceput sa merg la cosmeticiana, si in urma unui control la dermatolog, mi s-au prescris un tratament adaptat tenului meu, iar in citeva luni s-ar reglat.

[cool]

Nu am luat niciodata anticonceptionale si am evitat pe cit am putut tratamentele interne. (ci numai externe)

Deci sfatul meu e sa mergi si la un control medical (daca crezi ca poate fi ceva intern) si apoi la o cosmeticiana buna, care intr-o perioada scurta iti poate curata tenul.

[olala]

Eu acum nu mai folosesc decit produse de demachiere si de intretinere (cam rar ce-i drept). [ups] In plus la o sarcina, multe din femei scapa de astfel de probleme.[gravi]

[pup]

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

De curand o cosmeticiana mi-a recomandat "unguent cu galbelenele si propolis", produs natural, farmaceutic,de la Tis. Pe langa faptul ca e foarte bun si rapid in vindecarea cosurilor e si foarte ieftin.(in jur de 3 lei parca, nu mai retin exact)

POZE

Cristina S.

si eu am probleme cu tenul, din timpul sarcinii au inceput sa imi apara cosuri si au continuat sa tot apara si in timpul alaptarii...acum, la mai bine de 8 luni de cand nu mai alaptez tot mai apar, mai ales inaintea perioadei de menstruatie si in timpul acestei perioade...

am tot facut tratamente la cosmetica, am fost si la dr...dar nu am scapat defrinitiv, desi situatia e sub control relativ....

folosesc zynerit si ma demachez dimineata si seara....voi incerca si eu gama de la Gerovital 'stop acnee'

Mia, mami de [bonjovi]ROLAND (18 Noiembrie 2004)id="purple">id="size2">

Winners never quit, quiters never win!id="purple">id="size2">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...