Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

disponibilizare - CIC

coco

Recommended Posts

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

din ce relatezi eu inteleg ca esti sau ai fost in raporturi de munca.

eu deduc mai mult pt. ca nu ai detaliat ca, ai nascut si te-ai intors la serviciu. intre timp CIM a incetat prin acordul partilor.

daca ce am dedus eu s-a intamplat, eu zic ca nu se poate.

spun asta pt. ca dreptul de a sta acasa si a creste copilul are o limita maxima bine stabilita si cunoscuta - 2 ani.

daca o persoana alege sa se intoarca la serviciu mai devreme de termenul maxim stabilit de lege, adica 2 ani, pierde dreptul de a mai reveni la CIC.

cred ca ma intelegi. a sta acasa sa cresti copilul 2 ani e un drept al tau, la care tu poti renunta mai devreme de implinirea celor 2 ani, adica sa te intorci mai devreme la serviciu.

stai acasa 2 ani doar daca vrei sa beneficiezi in totalitate de acest drept.

deci, daca tu te-ai intors mai devreme la serviciu ai pierdut dreptul de a mai "reintra" in CIC, asa cum ai spus tu.

de altfel, e logic. ai un drept, la care renunti. in acest fel cum vrei tu sa beneficiezi de el de doua ori?

pai, ce ar insemna sa te plimbi asa pe la angajatori in intervalul asta de 2 ani: sa pleci in CIC, sa te intorci in CIM dupa bunul plac?

numai bine![:X]

mamitza lui Papitza[baietel]

Distribuie pe alte site-uri

Tino id="red">-no comment- se poate orice, nu ai de unde sa stii situatia..[bang]

Roziid="red">- tot recitesc Ordonanta 148/2005 -acolo trebuie sa fii angajata pt. a cere CIC. Am incetat contractul cu acordul partilor, inca nu m-am reangajat, sper sa pot intra in CIC.

Stie careva exact chestia asta? Oricum maine aflu la Primarie...

Multumesc!

Corina si Vlad(11.03.2005)

Art 12 alin (2)/OU1 48/2005

"Plata indemnizaþiei se suspendã începând cu ziua urmãtoare celei în care beneficiarul realizeazã venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003......."

Art 12 alin (6)/OU1 48/2005

" (6) Reluarea plãþii drepturilor suspendate în situaþiile prevãzute la alin. (2) se face începând cu data depunerii cererii.

De acord cu Rozi...

***Poti solicita reintrarea in CIC in decursul celor 2 ani de cate ori vrei***

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...