Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

dereglare= intarziere CM, dar cat ???

Recommended Posts

Unele dintre voi stiti: am renuntat la AC in februarie. Primul CM a fost de 38 de zile.... si mi-am zis ca e ok- dereglare din cauza pilulelor. Daaaaaaaaaaaaar acum sunt deja in Z 55 si nimic.

Am fost si la dr., mi-a dar sa fac hormonalele- maine sper sa iau rezultatul si sa vad cum ma prezint.

La voi cum a fost, cat a fost cea mai mare intarziere???

Tratamente???

marina

pozici

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna dimineata

marinar eu nu am luat niciodata AC dar de intarziat am avut cel mai mult 10 zile iar luna asta 4 zile. Sper sa ai rezultate bune la analize si sa fie doar o dereglare de la AC.

Te [pup][pup][pup][pup] dulce

Corina

La fel am patit si eu Marinaid="blue"> , dupa cateva teste negative [bang] , am fost la dr. si mi-a dat 7 zile duphaston ca sa-mi vina.

Intr-adevar, a venit...dar nu stiu este cam inchis la culoare, la fel cum spui tu Clauciaid="blue">...de ce oarea, habar n-am, o sa-l intreb cand ma duc la el cu ecografia si RMN-ul, ca eu am si prolactina marita [bang]

"Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale."

Clau, draga mea [pup][pup][pup]

Mica si eu ma gandesc tot la prolactina, din cate am inteles asta face cele mai mari probleme, dar astept rezultatele si... o sa vad ce si cum.

Am niste emotii, sper sa fie gata azi.

va anunt eu cat pot de repede.

marina

pozici

Marinar, eu am avut, inainte de AC, CM la...3 luni, cateodata mai rar, cateodata mai des...

Am luat AC vreo 7 ani si dupa ce le-am intrerupt am avut CM super ok, adica la 28-30 zile, doar de 2 ori mi-a intarziat (de la stimulari, investigatii, medicamente, inseminari etc) si mi-a venit la 34.

Sunt ff imp rez la hormonale. Stai linistita, ca se regleaza cu medicamentatia potrivita. [pup]

Ingeras [gravi]9+

quote:Originally posted by ingeras26a

Marinar, eu am avut, inainte de AC, CM la...3 luni, cateodata mai rar, cateodata mai des...Am luat AC vreo 7 ani si dupa ce le-am intrerupt am avut CM super ok, adica la 28-30 zile, doar de 2 ori mi-a intarziat (de la stimulari, investigatii, medicamente, inseminari etc) si mi-a venit la 34.Sunt ff imp rez la hormonale. Stai linistita, ca se regleaza cu medicamentatia potrivita. [pup]Ingeras [gravi]9+

id="quote">id="quote">multumesc ingerasule.felicitari pt burtik, sarcina usoara si bb sanatos.[pup]marinapozici

Fetelor, lamuriti-ma si pe mine, analizele hormonale se pot face oricand , adica daca vreau sa-mi refac prolactina , pot sa o fac oricand acuma sau tot in ziua 3-5 [alcool] ?

"Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale."

nu neaparat de la prolactina

eu am prolactina si estradiolul super echilibrate si in ultimul an am avut 3 intarzieri urate: 58, alta 48 si cea mai gogonata si ultima (ca de-aia am intrat eu asa in priza) 73 zile

am cam mici LH si PROGESTERON

Acum mi-a dat dr DUPHASTON ca sa nu-mi mai intarzie iar

poate gresesc, dar cred ca am gasit cauza acestei intarzieri: prolactina 29,69 ( limita min 1,61-max 18,77).

dj_mama se pare ca recordul e la tine...78 de zile.

tu ai avut dureri de burtika in perioadele astea? pe mine ieri si azi m-a durut destul de tare dar uratii tot nu au aparut.

marina

pozici

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...