Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Vecini care deranjeaza

Recommended Posts

Ce pot face dpdv legal cu vecinele care ma deranjeaza?

Stau cu chirie intr-un apartament ANL, iar de cand s-a incalzit "iubitele" mele vecine stau pe o treapta sub geamul meu la o "mica" barfa. Copiii si-i aseaza frumos in spatiul verde din fata scarii cu galetusele si lopatelele, iar ele stau la o tigare si la discutii. Daca galagia copiilor o pot suporta pana la o anumita limita, zumzaitul "femeilor" ma calca pe nervi.

Tocmai am incheiat o certa cu ele, dar fara nici un rezultat. Raspusurile lor au fost:

- daca nu iti convine muta-te

- daca ne enervezi stam in fiecare zi aici

- parcul e prea departe

......

Am fost la politie si mi-au spus ca nu pot face nimic. Unde ma mai pot plange, inafara de voi? Simt ca o iau razana. Stau acasa 5 ore pe zi si nici pe asetea nu le pot sta in tihna. Daca aveti ceva idei va rog ajutati-ma.id="Comic Sans MS">id="purple">

kiss [pup]

Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...id="pink">id="Comic Sans MS">id="size1">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu stiu legal daca se poate face ceva, insa daca blocul are stabilit un orar de odihna dupa-amiaza ( cum avem noi intre orele 13-17 ) , le poti ruga frumos ca in acel interval sa pastreze linistea. Eventual adreseaza-te administratorului sa stabiliti un astfel de program si sa stabiliti in sedinta comuna sa fie respectat.

Pe de alta parte......... nu te astepta sa se rezolve prea repede, mie una nu mi-a mers mereu cu vorba buna. Cativa au reactionat abia dupa ce am folosit tonul raspicat si muuuuuuulte injurii. Sper sa nu fie cazul si la tine. [alcool][alcool][alcool]

Anka [mamica] si Ubitu [copil]

Multumesc mult [flo]

Problema e ca eu abia la 17:30 ajunga acasa asa ca nu se poate pune problema de program.

Cat despre tonul folosit ...pana a ma certa eu cu ele le-a spus sotul frumos de zeci de ori, dar pe ele le-a durut in back-side.

Cred ca totul tine de bun simt. Daca ii spui unui om clar ca te deranjeaza, iar el nu schiteaza nici un gest, atunci clar e vorba de nesimtire.

Rog un moderator daca ar putea muta subiectul la generale, poate imi da cineva niste idei "ilegale" care au avut succes. [:D]id="Comic Sans MS">id="purple">

kiss [pup]

Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...id="pink">id="Comic Sans MS">id="size1">

Da-i o bere (sau bani de-o bere) sectoristului si roaga-l sa le ameninte putin, sa le spuna ca pot fi amendate pt tulburarea linistii publice, sau alte chestii sperietoare. Poti sa-l rogi chiar sa le ia si datele de pe buletin, poate se sperie si o lasa mai moale.

• 3 weeks later...

asta e de la rasu=plansu, imi pare rau ca n-am vazut-o mai devreme...

ca sa vezi ca se poate si mai rau... uite-o pe urmatoarea!

stau in bloc de garsoniere, de-ala cu colidor lung si multe pe etaj. vecina din fata mea, si cu aia din capatul celalalt al culoarului, isi beau cafelutza si fumeaza pe culoar, dimineata, in fata usii... inutil sa spun ca fumul e la mine in hol...

asta nu ar fi nimic daca nu ar vorbi tare, n-ar rade ca doua vrajitoare, si daca cea de-a doua n-ar avea si o pisica cu care sa se joace amandoua pe culoar (mentionez ca una are vreo 50 si una 60 de ani) si sa tipe ca istericele de cate ori salbaticiunea prinde motocelu sau ce naiba ii mai arunca ele...

ce sa fac?!? vorbit frumos n-a mers... [:D]... da' le deschideam usile cum le prindeam matza pe culoar... la un moment dat, de cald, am avut usa casei crapata... si gasii animalu' pe hol la mine... am facut un scandal monstru si-am amenintat ca, daca mai prind matza aia la mine la usa o zbor pe geam pt incalcarea proprietatii... deocamdata vad ca dispar cu matza cum apar eu prin zona...

asta asa, ca fapt divers.

dar cand eram mica imi amintesc ca o vecina care nu suporta ca noi copii sa ne jucam sub balconul ei, ne arunca apa in cap. ne mai "racorea" si ne inchidea nitel gura... nu zic sa incerci[:D], da' poate iti vin alte idei...[}:)]

Cristina [copil]Andrei-Razvanid="blue">(2.08.2003)id="size1"> si [bibe]Iris-Sabinaid="red">(17.11.2005)id="size1">id="Comic Sans MS">

Andrei si Iris

Nazdravani de august-septembrie 2003

Si noi , acum doar parintii , locuiesc la parter si sub geamul de la bucatarie este intrarea in bloc si toata lumea se opreste acolo la taclale , si copiii bat mingea ; la geamul de la dormitor sunt garajele si un spatiu verde , unde se aduna mai pe seara vecinii la gratare , beri si vorbe pana la 12 noaptea .Ai mei au facut plangeri peste tot , dar nu le face nimeni nimic. Nu se baga nimeni , nici politia , daca nu ai agreseaza , nu au ce face.Doar sa se mute , asa cum li se spune de 20 de ani.

Noi 2 singurei

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...