Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

subprefectul de Iasi face ordine in sala de naster

Recommended Posts

Citind aseara acest articol, am ramas surprinsa de argumentele subprefectului de Iasi , in ceea ce priveste cum ar fi mai bine sa nasca femeile .

http://www.adevarulonline.ro/2006-05-19/Moldova/prefectul-si-subprefectul-iasiului-se-cearta-pe-cezariana_185263.html

Daca, vorba lui Kristie Alley ( sper ca am scris corect ) , s-ar reusi sa se scoata un pepene, printr-o gaura cat o lamaie, fara durere, toata lumea ar naste natural...dar ...

Eu acum 5 ani am nascut natural, la alegerea mea, fara anestezie, (asta nu a fost alegerea mea, ci nu exista posibilitatea unei anestezii ) si nu a fost prea placut .

Dar de aici pana la a-si da cu parerea un barbat despre cum ar putea sa nasca femeile, ca e mai ieftin natural, in loc sa existe libertatea liberei decizii, care sa apartina femeii, se pare ca reforma sanitara se impiedica de acest lucru .

Licitatiile trucate, personalul auxiliar care poate ar putea fi micsorat si marit personalul medical , o gestionare mai buna a fondurilor, astea se pare ca nu cantaresc comparativ cu nasterile .

Na, chiar ca m-am enervat !!!

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !

Laura [gravi] 12 sapt si Ioana Nazdravana

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 151
  • Creat
  • Ultimul răspuns

LAURA asta e un subiect care mie personal imi provoaca[vom]............nu de alta dar "ei "cred ca le stiu pe toate si ca ar putea decide ce si cum....sa isi imagineze ca ar trebui sa inghita un grapefruit fara anestezie si apoi sa mai vorbeasca.....eu iau foc cand aud cate un "el" spunand ca nasterea nu-i mare lucru...ca si cum daaaaaaaaaaaaa toate femeile fac asta....lasa ca nu o mori din asta!!si cand le spui ca ei barbatii ar muri de durere la o durere echivalenta cu cea a nasterii ....zic ca facem misto!saracii........ca nu stiu ce zic!id="red">id="Comic Sans MS">

RAALUCUTZAid="red">[gravi]39s+1zid="red">cu[baietel]RAUL CELESTINid="red">

id="left">

Destul de multe..... din cate stiu eu, "Cezariana" e o marca celebra de whiskie... sau era de coniac ?! Na, ca nu mai stiu.... [alcool]

[:-)))] [:-)))] [:-)))]

Adrian

http://www.geocities.com/dara2el/

6 tehnici in asteptarea lui BB mic

„Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca, si inca nu sunt sigur de primul.” Albert Einstein

quote:Originally posted by raalucutza

LAURA asta e un subiect care mie personal imi provoaca[vom]............nu de alta dar "ei "cred ca le stiu pe toate si ca ar putea decide ce si cum....sa isi imagineze ca ar trebui sa inghita un grapefruit fara anestezie si apoi sa mai vorbeasca.....eu iau foc cand aud cate un "el" spunand ca nasterea nu-i mare lucru...ca si cum daaaaaaaaaaaaa toate femeile fac asta....lasa ca nu o mori din asta!!si cand le spui ca ei barbatii ar muri de durere la o durere echivalenta cu cea a nasterii ....zic ca facem misto!saracii........ca nu stiu ce zic!id="red">id="Comic Sans MS">

id="quote">id="quote">Usurel, usurel...nu te enerva, ca dauneaza. Sunt multi ignoranti pe lumea asta, insa nu-s prosti cu totii. In alta ordine de idei, cred ca esti la curent cu faptul ca multe femei nasc prin cezariana fara sa fie nevoie de acest lucru, ca nu alapteaza ca-si strica forma sanilor sau se ingrasa...poze multe cu noi"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

quote:Originally posted by DARAEL

Destul de multe..... din cate stiu eu, "Cezariana" e o marca celebra de whiskie... sau era de coniac ?! Na, ca nu mai stiu.... [alcool][:-)))] [:-)))] [:-)))] Adrianhttp://www.geocities.com/dara2el/6 tehnici in asteptarea lui BB mic„Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca, si inca nu sunt sigur de primul.” Albert Einstein

id="quote">id="quote">QED !Iulia

quote:Originally posted by KUKI
quote:Originally posted by DARAEL

Destul de multe..... din cate stiu eu, "Cezariana" e o marca celebra de whiskie... sau era de coniac ?! Na, ca nu mai stiu.... [alcool][:-)))] [:-)))] [:-)))] Adrianhttp://www.geocities.com/dara2el/6 tehnici in asteptarea lui BB mic„Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca, si inca nu sunt sigur de primul.” Albert Einstein

id="quote">id="quote">QED !Iulia
id="quote">id="quote">Ai cazut in plasa! Daraelid="green"> facea misto!Simina & Andrei (Deiutzu) & RalucaVirsta DeiuVirsta RaluHome, wherever you are...Santa Monica, Ontario Mills, Huntington BeachPoze noi - Martie 2006Excursie la TemeculaDowntown LA & Hollywood

Tipic pt multi barbati... cunosc si eu.

Si erau baieti de treaba, dar tot debitau blabla gen "eu unul m-as lasa sfasaiat in doua" incercand sa-si convinga partenera pt o nastere naturala.

Pana ce nu nasc si ei, asa pe bune, sa se abtina.

In discutia dintre cei doi de la Iasi era vorba de bani. Normal ca o nastere naturala/vaginala e mai ieftina.

Pe de alta parte nu mi se pare normal, ca in vremurile de azi, cand si pt o banala plomba faci anestezie, sa nu poti opta.

Adica sa nasti cum vrea muschii tai. Indiferent daca e indicata cezariana sau nu. Si, bineinteles, dupa luarea la cunostinta a argumentelor pro/contra.

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite

sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro) id="brown">id="Book Antiqua">

Barbatii, de regula, habar n-au ce e cu ei, ce sa mai stie de nastere etc.

Prea multe pretentii!id="green">

Don't talk unless you can improve the silence!id="orange">

Mamiid="red">id="size4"> [indecis]& minunea meaid="orange">id="size4"> [ispita] ( mai 2004)id="green">id="size4"> [RO]

Io nu-s barbat [:D]!

Dupa ce m-am cugetat si razgandit sunt de acord sa se poata naste cum vrea orice femeie, dar.... nu pe banii publici. Deci cine plateste costurile salii de operatie, personalului suplimentar si zilelor extra de stat in spital, daca medical nu e nevoie?

Eu am nascut vaginal de doua ori. Prima oara a durat mult vreo 12 ore, ca la majoritatea primiparelor, a doua oara n-au apucat sa-mi faca anesteziaceruta[:D]. Si-mi era foarte frica inainte de prima nastere si daca as fi putut alege, as fi ales cezariana.

eibi si ceata de pitigoi

(22.07.2003),(19.06.2005)

ei bi the Extra-Bramburici!!

ei bi, ei bi. B! good. ei bi go home!id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...