georgi75 Publicat Mai 19, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 19, 2006 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18Oid="red">pid="yellow">tid="teal">iid="pink">mid="blue">iid="red">sid="green">tid="maroon">eid="purple">(i)id="limegreen"> cid="orange">oid="pink">nid="navy">vid="red">iid="yellow">nid="teal">sid="purple">eid="brown">(i)id="limegreen"> sau in devenire:id="size5">[colegi][colegi][colegi][colegi][colegi] [flo]Georgiana (Slatina,Olt) [flo]Gyna (Suceava) [flo]Joker [flo]Catalin (Bucuresti) [flo]diadaniela (Bucuresti) [flo]alexa si mami (pitesti) [flo]lulu 77 (Constanta) [flo]chiquitita [flo]iri_sori (Ploiesti) [flo]eveline (Suceava) [flo]monagan (Cluj-Napoca) [flo]addinel (Bucuresti) [flo]adinell (alias adinella) [flo]impreuna(Cluj-Napoca) [flo]SunSmile (Bucuresti) [flo]NicoletaB [flo]Ilincalif (Suceava) [flo]Carmencyta (Suceava) [flo]Himmelsduft (Germany) [flo]Fannna2003 [flo]Grodear (Bucuresti) [flo]BraveGirl (Bucuresti) [flo]Andreea_trend (Bucuresti) [flo]Liana30 (Craiova) [flo]Teodora35 (Bucuresti) [flo]Hogearamona (Prundul Bargaului) [flo]Daniela_daneza (Bucuresti) [flo]Danutza_s (Bucuresti) [flo]plici plici (Bucuresti) [flo]Krelia (Bucuresti) [flo]Chatonel (France)id="Comic Sans MS">id="purple"> Aniversari optimisteid="teal">IANUARIE:id="blue">Krelia - 6.01.1978 Teodora 35 - 7.01.1971 Chatonel - 16.01.1969 Fannna 2003 - 22.01.1969 Alexa si mami(Alina) - 24.01.1979 id="navy">FEBRUARIE:id="blue">Daniela_daneza - 28.02.1969 id="navy">MAI:id="blue">SunSmile - 22.05.1980 BraveGirl(Corina) - 26.05.1981 id="navy">IUNIE:id="blue">Himmelsduft - 12.06.1976 Andreea_trend - 15.06.1984 id="navy">AUGUST:id="blue">impreuna(Flavia) - 28.08.1979 id="navy">SEPTEMBRIEid="blue">diadaniela - 8.09.1970 id="navy">OCTOMBRIE:id="blue">plici plici - 31.10.1978 id="navy">NOIEMBRIE:id="blue">georgi75(Georgiana) - 6.11.1975 id="navy">DECEMBRIE:id="blue">Addinel - 7.12.1976 id="navy">id="Comic Sans MS">"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli decat sa fii pesimist si sa ai dreptate"id="red"> (JACK PENN)id="blue">id="size3">id="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgi75 Postat Mai 19, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 19, 2006 Hai Flaviaaaaaid="red"> bagaaaaa.... Chatoneluleid="red"> nu e nici o problema.Nu mai da cu biciu ca te iert. id="purple">id="Comic Sans MS"> Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sã te inseli, decât sa fii pesimist si sã ai dreptateid="red">id="size1">id="Comic Sans MS"> Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)id="Script MT Bold">id="size4">id="blue"> Avem si POZE Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chatonel Postat Mai 19, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 19, 2006 gata, nu mai dau! sarmina! si chisoru Toulouse, la ville rose Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
impreuna Postat Mai 19, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 19, 2006 Bei nu-i corect [alcool] Flaviaid="purple"> (sotie si mamica fericita) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chatonel Postat Mai 19, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 19, 2006 quote:Originally posted by impreunaBei nu-i corect [alcool]Flaviaid="purple"> (sotie si mamica fericita) id="quote">id="quote">ca s-a-ntimplat? nu e buna tuica mea? :))Toulouse, la ville rose[roker] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgi75 Postat Mai 19, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 19, 2006 Nu bey Chatoneluleid="red"> .Nu e vorba de-asta. Doar ca i-ai luat-o inainte.Trebuia sa scrie ea prima. Flaviaid="red"> io am urlat dupa tine, ai vazut, nu? [zz]id="purple">id="Comic Sans MS"> Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sã te inseli, decât sa fii pesimist si sã ai dreptateid="red">id="size1">id="Comic Sans MS"> Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)id="Script MT Bold">id="size4">id="blue"> Avem si POZE Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chatonel Postat Mai 19, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 19, 2006 n-are decit sa vobeasca de zor pe 10 pagini si sa deschida capitol nou, atunci o sa fie prima. Da se da vreo prima daca esti prima la scris? ca sa stiu si io unde e interesu :)) Toulouse, la ville rose Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgi75 Postat Mai 19, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 19, 2006 quote:Originally posted by chatoneln-are decit sa vobeasca de zor pe 10 pagini si sa deschida capitol nou, atunci o sa fie prima. Da se da vreo prima daca esti prima la scris? ca sa stiu si io unde e interesu :))Toulouse, la ville rose[roker]id="quote">id="quote">Nu mai.Era o gluma.id="purple">id="Comic Sans MS">Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sã te inseli, decât sa fii pesimist si sã ai dreptateid="red">id="size1">id="Comic Sans MS">Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)id="Script MT Bold">id="size4">id="blue">Avem si POZE Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
impreuna Postat Mai 19, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 19, 2006 chatonel pt Georgi era chestia aia, ca ea a fost prima:) Asa ne tachinam noi 2 cand deschidem una capitol nou, hop cealalta sa fie prima Acu la faza cu stat acasa cu copilul, in general nu mi-e greu si nu ma plictisesc, dar am si eu zile mai negre ca tot omul. In rest ma simt bine ca nu trebuie sa dau socoteala nimanui, imi fac ce program imi place, ies cand am chef si unde am chef, imi iau copilul (cateodata si barbatul daca e cuminte:) si plecam in vacante pe unde ne taie capul si tot asa. Deci in principiu imi place, da uneori simt nevoia si de o responsabilitate in plus, cum ar fi un servici, o afacere... Flaviaid="purple"> (sotie si mamica fericita) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_daneza Postat Mai 19, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 19, 2006 Am intrat sa va salut si ca poate diseara sunt mai apta de scris. Am avut o zi mai neagra decat cea de ieri.Oare de ce sunt unii oameni atat de absurzi..... Pup! Dany 'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.