Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Stiti ce sunt "...tatorii" ?

Recommended Posts

Cunoasteti tatorii?

Exista persoane care nu si-au dorit niciodata sa ajute sau sa participe, prefera sa-i priveasca pe altii... acestia sunt Spec-tatorii!

Sunt altii care nu-si ofera niciodata ajutorul dar ii critica cu darnicie pe cei care o fac... acestia sunt Comen-tatorii.

Mai sunt aceia care adora sa dea ordine si sa le spuna celorlalti ce trebuie facut, fara sa le pese de ceilalti... acestia sunt Dic-tatorii.

Exista apoi aceia care seamana zazanie antrenandu-i pe ceilalti in certuri si animozitati... acestia sunt Agi-tatorii.

Sunt apoi aceia care isi doresc ca lucrurile sa mearga bine, care isi doresc sa faca ceva bine dar nu reusesc niciodata sa-si tina angajamentele sau se dezic in ultimul momenbt... acestia sunt Ezi-tatorii.

Mai sunt aceia care se aseaza in fata scenei si isi arata o imagine care nu corespunde in nici un fel adevaratei lor personalitati... acesti sunt Imi-tatorii.

Si mai exista aceia care ii privesc pe ceilalti cu drag, care isi tin cuvantul atunci cand promit, care sunt gata sa-si intrerupa activitatea daca este nevoie de ajutorul lor, aceia pe care te poti baza cand te simti slab si ai nevoie de o incurajare, aceia care aduc soarele in viata celorlalti... acestia sunt Prietenii!

Nu certati copiii cand viseaza!

Copiii

Noi doi

Mitele iubitele

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Recunosc ca m-am recunoscut in toate fazele descrise, in viata pe pe acest forum ( si nu numai)...Mai mult sau mai putin din fiecare, depinde de moment/subiect.Mai putin "agitator", nu imi aduc aminte sa fi creat certuri pe aici - da o animozitate, ceva, precis am iscat si eu...

Dar ma mandresc cu Prietenii, nu multi, da buni.

V

veni, vidi, Victorie!

"Ezi-tatorii." nu exista in dictionar... numai ezitantii. Imipermit sa corectez pentru ca textul nu-ti apartine.

in rest mie-mi place netul tocmai, pentru ca in lipsa atator detalii despre persoana din fata celuilalt ecran ... scapam cu totii de dorinta de a incadra pe altul intr-o schema.

Suntem fiinte complexe... nu trasee rectilinii... Prietenii absoluti sunt rari, dar ce frumos e sa vezi capoti gasi ceva comun cu oameni cu care nu reusesti sa comunici prea bine.

eibi si ceata de pitigoi

(22.07.2003),(19.06.2005)

ei bi the Extra-Bramburici!!

ei bi, ei bi. B! good. ei bi go home!id="size1">

S-am uitat vreau sa dau o FLOARE [flo] celor 233 care au vizionat si n-au raspuns... S-un [pup]!

eibi si ceata de pitigoi

(22.07.2003),(19.06.2005)

ei bi the Extra-Bramburici!!

ei bi, ei bi. B! good. ei bi go home!id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...