micaels Publicat Mai 19, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 19, 2006 Dragi mamici si tatici, am gasit pe un site pentru pescari un anunt despre un concurs de pescuit pentru copii cu varsta pana in 18 ani. Anuntul se adreseaza celor din zona Bucurestiului si imprejurimi, avand in vedere ca este vorba despre balta Candeasca Valea Iazurilor din jud. Ilfov. In anunt este specificat ca participarea este gratuita si micii pescari vor primi si premii. Concursul incepe la ora 9.00, iar prezentarea pe balta 8.00-8.30. Pescarii trebuie sa fie dotati cu doua undite si momeala. Noi ne-am inscris azi si asteptam cu nerabdare partida de pescuit Daca doriti sa mergeti la pescuit va pot da datele de contact sau, daca domnii administratori imi permit, voi publica aici informatiile necesare. Numai bine! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buggy Postat Mai 23, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 23, 2006 Mi se pare super distractiv[cool] "Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius www.funscience.ro Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.