Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Amintiri neplacute din scoala

Recommended Posts

eu am trei

1. cand am mers la ora de sport cu o pereche de pantaloni galbeni care s-au murdarit in 10 minute de la podelele lor jegoase. Profesoara de sport a observat, eram toti adunati in cerc pe jos si era liniste ... si mi-a spus.Draga , esti domnisoara, e foarte urat sa vii asa murdara la scoala. Mama ta nu te vede dimineata cand pleci? te rog frumos sa iti vopsesti pantalonii de trening in belumarin ca sa nu se vada jegul pe viitor" [:D][:D][:D]eram in clasa a 5-a sau a6-a .M-am simti BETON mai ales ca am fost si un copil destul de emotiv si imi place sa cred ca aveam si bunsimt.

2 a doua a fost cand m-a pleznit peste fatza profesoara de matematica pt ca am contrazis-o. asta era intr-a sasea

3. a treia a fost in liceu intra XII-a. dirigul ma ura din sufletul lui . Nu am participat la 2 serenade pt ca a trebuit sa plec la timisoara la ore ca pe vremea aia se dadea admitere la facultate. In urmatoarea saptamana urma sa ajunga la mine dar dirigintele a decis ca peste mine sa se sara[bang] ca nu am avut respect pt serenadele din saptamana precedenta. planul nu i-a reusit pt ca au venit toti colegii fara dirig. dupa 2 ore s-a simtit si a sunat acasa la mine si s-a prezentat si el .dar gustul amar mi-a ramas.Razbunarea cea mai dulce a fost cand au intrat la facultate TOATE oile negre ale clasei ( ultimele 2 banci- cei care jucam poker in orele care nu ne interesau[:D]) in timp ce favoritii ( tocilarii din primele banci si lingaii) au intrat asa cam 50% la facultate si au dat cam la aceleasi facultati ca noi [disco][disco][disco]

voi ce amintiri neplacute aveti din scoala????

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 53
  • Creat
  • Ultimul răspuns

singura care m-a marcat a fost cind invatatoarea mi-a dat o palma. Eram intr-a 5-a si ea ne tinea dupa ore, sa ne facem temele, ii era greu sa ne lase din mina. Si intr-o zi mi s-a pus pata si i-am zis ca vreau sa plec, dupa vreo 2-3 ore de stat in plus. Ea nu a fost de acord si atunci i-am zis ca nu are nici un drept sa ne oblige. Am primit o palma, care m-a durut foarte tare, pt ca a fost nedreapta.

Toulouse, la ville rose

[roker]

si mai am trei dar aste-as din vina mea si is mai mult comice decat neplacute .. noroc ca autoironia "is my middle name"[:D]

cred ca eram intr-a IV-a si tocmai citisem o carte comunista despre o eleva care a aflat ca un coleg a furat ceva si s-a hotarat sa-si asume vina bla bla bla. In final s-a aflat adevarul si eleva a devenit "erou local"[:D]. Iaca vine si momentul meu sa devin erou...

Aveam un coleg fiu de securist, crescut ca in codru. Majoritatea problemelor din clasa erau din cauza lui . Intr-o zi se plange un coleg ca i s-a furat creionul automat ( pretioasa proprietate pe vremea aia[:D])invatatoarea probabil banuia cine era autorul ,dar femeie corecta, a intrebat inainte sa faca vreo acuzatie.

dupa cateva secunde de tacere mormantala se trezeste eroina din mine sa vorbeasca " Tovarasa . EU l-am luat " Nici daca faceau repetitie nu se intorceau 40 de capete sincron[:D]. [:D][:D][:D]. evindent mi-a spus sa stau jos ca nu eu l-am luat si in 5 minute s-a gasit creionul la micul securist

a doua tampenie am facut-o cand " am furat " un trening. la sfarsitul orelor invatatoarea ne punea sa stam in fatza usii 2cate 2 si verifica daca a ramas ceva in banci. In ziua aia ramasese un trening. Al cui e treningul ?? Nimeni nimic. Eu inteligenta . Al meu e !!! Mi se parea ca vai ce gluma buna.... evident ca in secunda in care am pus mana pe trening m-am panicat asa ca l-am lasat ( natural ) in fatza scolii. a doua zi s-a aflat si a mers maica-mea rusinata la scoala cu banii de trening nou[:D]

si a treia era ca am mintit ca sunt vocea intai la cor. intamplator eram singura voce 1 din clasa ( de fapt eu n-am voce nici de 1 nici de 2 eventual de borcan) . Si din prostia mea . toate clasele 5-8 de muzica a trebuit sa stau separat cu "doamna" si sa cant impreuna cu ea cu voce de pitzigoi in timp ce toata clasa se behaia la mine[bang]

quote:Originally posted by corinadana

Nu am amintiri neplacute din scoala. Ptr mine anii au fost perfecti.corinadana mama Ralucai The mother's heart is the child's schoolroom.

id="quote">id="quote">nici macar cand te spalau baietii iarna si profesorul de serviciu nu baga de seama ca doar " lasa-i ca-s copii se joaca si ei" [:D]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...