ina C Publicat Mai 19, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 19, 2006 Baietelul unor prieteni e destul de grasut pt virsta lui si medicul i-a indicat sa slabeasca.Problema este ca e mincacios si mai nou fura mincarea.Mama i-a explicat ca va fi sanatos si ii va fi bine. Cred ca ii trebuie insa o motivatie pe termen scurt si pe gustul sau. Ne puteti ajuta? Va multumim. ina C Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
louisea Postat Mai 19, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 19, 2006 idei: - sa aibe un model masculin (nu neaparat unu plin de muschi sau fara fund ) - familia sa aiba numai mancare mai sanatoasa mai casa - sa-i gateasca mancare atractiva de mancat dar fara calorii prea multe (forme, figurine bla bla - asta daca copilul nu e chiar adolescent ) - recompense cand pierde cate un kg. - abonament la inot sau la un centru unde sa faca ceva miscare - cred ca o dieta pe timp mai lung e mai potrivita [flo]id="Comic Sans MS"> ------------------------ Bandit si laleaua ;-)id="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariussimiuc Postat Mai 20, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 20, 2006 Sunt de acord cu ceea ce a spus Louisea,in special cu sfatul privind mancarea sanatoasa.Eventual sa adopte si parintii aceeasi dieta. Miha id="red"> si [comoara] Robert id="blue"> (18 id="purple">nov 2004)id="purple"> [foto] Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bunid="red">id="Comic Sans MS"> Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!id="size3">id="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipcipcip Postat Mai 20, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 20, 2006 Sa nu existe dulciuri sau biscuiti in casa ca sa nu aiba de unde fura. Cum au zis fetele, parintii sa adopte un regim alimentar sanatos in casa care-i va servi copilului ca exemplu. Eu personal cred ca e prea devreme sa fie pus copilul pe cintar si sa fie recompensat ptr kg pierdute etc. E prea mic si cred ca exista pericolul sa-si formeze o relatie aiurea in legatura cu alimentatia sau cine stie ce complexe daca se bate prea mult toba pe tema asta. Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ina C Postat Mai 20, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 20, 2006 va multumesc pentru raspunsuri si sunt convinsa ca vor fi de mare ajutor. In ce priveste "furatul" este vorba de suplimentarea cantitatii, intrucit in casa se maninca sanatos, mama fiind medic. De exemplu are voie 2 felii de piine pe zi si numai la prinz, cu bona,a mai "furat" trei. multumesc, ina C Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle7 Postat Mai 20, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 20, 2006 ina C -painea alba nu intra la categoria mancare sanatoasa. eu daca as avea un copil supraponderal aflat la dieta ,as avea grija ca in frigider sau in zonele de acces sa gaseasca doar fructe, legume, iaurturi degresate, lapte degresat. si as avea grija sa existe in permanenta in fiecare camera farfurii cu legume diverse taiate si amenajate atractiv . si apa muuuulta apa plata .... Michelle Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
louisea Postat Mai 20, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 20, 2006 faza cu recompensele am vazut-o la un program cu copii mai grasi.. dar cei de la tv aveau deja vre-o 15 kg in plus unii [V] si eu zic ca sa fie cantarit zilnic e cam mult.. poate saptamanal.. sau poate deloc si sa nu-i spuna ca trebuie sa slabeasca.. astfel toata familia mananca sanatos si daca are bona cu atat mai bine ca are cine sa-l supravegheze si sa-i faca/ serveasca mancare, suc natural..id="Comic Sans MS"> ------------------------ Bandit si laleaua ;-)id="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ina C Postat Mai 20, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 20, 2006 Multumesc fetelor! michelle7, nu stiu dc era alba sau graham piinea, dar fiind la regim cred ca nu era alba. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxandra_sb Postat Mai 20, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 20, 2006 Oricum, sa nu exagereze cu dieta si restrictiile. Multa, multa miscare. Inot, bicicleta, drumetii, fotbal cu toata familia. Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag _________________________ Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro) id="brown">id="Book Antiqua"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda Postat Mai 20, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 20, 2006 Daca as fi mama baietelului cred ca as tine cura de slabire odata cu el. Sa simta ca are un sprijin. Sa nu mai fie frustrat ca este privat de anumite bunataturi cand vede ca si eu am aceleasi restrictii. Aid="teal">Did="limegreen">Did="limegreen">Aid="teal">id="Comic Sans MS"> [^] ... incepand de azi ... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.