Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mezoterapia te scapa de celulita ?

Recommended Posts

Buna fetelor,

Vine vara si toate suntem (mai mult sau mai putin )preocupate de modul in care aratam (si aici ma refer in special la corp).

Si eu am intrat in "planul de urgenta" si asa am auzit de mezoterapie.

Am facut doua sedinte si poate e placebo dar mi se pare ca a inceput sa se vada.

O tipa mi-a zis azi ca injectiile astea sunt cu nu stiu ce substante care sunt de 7 ori mai puternice decat L-Carnitina si Cafeina (despre care eu stiu ca sunt puternice).

Dar pana la teorie vreau sa stiu daca voi ati incercat aceasta terapie sau daca stiti alte persoane care au facut-o.

Va astept parerile !

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cred ca subiectul trebuia postat la “femina intim”..... acolo e locul de intalnire al celulitei [alcool] !

Cat despre efectele acestui tratament, dar si a altor alternative “minune”, asta depinde 70 % de reactia organismului tau la tratament si doar 30 % de reclama produsului respectiv.....

Dupa ce scapi de celulita, te asteptam cu poze [foto] sa ne arati efectele terapiei urmate..... daca se poate, vrem poze detaliate [^] ! Sa nu ne uiti !

Adrian

http://www.geocities.com/dara2el/

6 tehnici in asteptarea lui BB mic

„Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca, si inca nu sunt sigur de primul.” Albert Einstein

Darael incerci sa fii "funnny"? Ca nu-ti prea iese...erai mai simpatic cand imparteai flori la tot forumul...

Revenind la subiect, eu n-am auzit pana acum de asa ceva, la mine a functionat starvac-ul...s-a redus vizibil ( e drept ca nu era foarte pronuntata).Ideea este ca trebuie sa ai grija apoi permanent de tine: miscare, mai putine dulciuri si prajeli...altfel o faci la loc si ai cheltuit banii degeaba.

"Experienta este numele pe care il dam greselilor noastre" Oscar Wilde

quote:Originally posted by iarina

Darael incerci sa fii "funnny"? Ca nu-ti prea iese...erai mai simpatic cand imparteai flori la tot forumul...

id="quote">id="quote">

Na, ca am mai pierdut un fan [huta]......

Oricum, in amintirea clipelor cand ma iubeai [amoras], iti daruiesc o [floare3] !

Adrian

„Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca, si inca nu sunt sigur de primul.” Albert Einstein

quote:Originally posted by DARAEL

Cred ca subiectul trebuia postat la “femina intim”..... acolo e locul de intalnire al celulitei [alcool] !Adrianhttp://www.geocities.com/dara2el/6 tehnici in asteptarea lui BB mic„Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca, si inca nu sunt sigur de primul.” Albert Einstein

id="quote">id="quote">[V]---------------------------------------common sense is not really so common

quote:Originally posted by unboticutz

[V]

id="quote">id="quote">

Nu stiu daca acest subiect rezolva celulita cuiva [indecis], dar pe mine ma lasa fara fani [amoras] ! Sigur [flo] !

Adrian

Eu as incerca mezoterapie, dar nici nu m-am interesat unde sa merg pentru ca am auzit ca ar fi 100 Euro pe zona, daca fac peste tot pe unde am cred ca am minim 3 zone de tratat....300 euro pe sedinta mi se pare enorm....cred ca mai bine ma duc la liposuctie si rezolv doua probleme de-odata.

Pe de alta parte e o procedura invaziva si nu stiu cit de periculoasa poate fi, in timp mai ales, ca nu-mi pun problema ca s-ar folosi ace nesterile la banii astia...

Dar totusi ti se injecteaza niste substante care in mod normal; n-ar avea ce cauta in organismul tau, nu stiu ce efecte nocive pot avea in timp....

The impossible... it's what I can do at once, miracles take me a little longer...

nu, l-a mutat veve aici

darael, ai pierdut deocamdata 2 fani, da ai si castigat 1...eu una prefer postarile mai ..tonice, asa, celor siropoase![;)]

..edit: uitasem esentialul: ce este mezoterapia?[:I]

Waiting for the sun... id="size2">
id="left">id="teal">

quote:Originally posted by megbeng

ce este mezoterapia?

id="quote">id="quote">

Si cine o poate face? Nu sunt din Bucuresti si la noi nici vorba de asa ceva. Se gasesc aceste substante in farmacie?

Rici, cea mai fericita mamica [mamica] si omuletul ei drag [copil]

Dumnezeu sã te tinã în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui sã te îndrume mereu.id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...