oanabandol Publicat Mai 20, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 20, 2006 buna fetelor, povestea pe care am sa v-o spun nu este povestea mea...este a cumnatului meu care a ajuns pe culmile disperarii. pe scurt:el este cadru militar, a fost plecat in misiuni de trei ori, cate 6 luni.nu va spun prin ce a trecut sau cum i-a fost, ca va puteti imagina si singure.cand s-a intors din prima misiune a aflat ca sotia l-a inselat.a trecut peste, a iertat si au mers mai departe.au 2 fete minunate, de 3 si 7 ani.acum cand s-a intors din ultima misiune, aceeasi poveste....sotia iar l-a inselat, iar a aflat, iar a trecut peste si vrea sa-si continue viata impreuna.o iubeste la nebunie si ar fi in stare sa treaca peste orice, numai sa fie o familie.dar ea nu mai vrea.ea vrea sa fie libera, vrea sa divorteze, dar sa ramana in apartamentul cumparat de el cu banii din misiuni.eventual sa stea impreuna, dar divortati.el sa aiba grija de fete iar ea...nu stiu ce sa-i mai zic, nu stiu cum sa-l linistesc si cum sa o fac pe ea sa-si revina.parca este posedata!!!!se rasteste la fete, pleaca de acasa si vine ca vrea, nu mai contribuie cu absolut nimic in casa.el acum a facut si un imprumut in banca si si-a luat masina, au apartament cu 3 camere, mobilat cu tot ce vrei si ce nu vrei.ii face toate mofturile.tot ce si-a dorit vreodata i-a dat.ea spune ca nu-l mai iubeste....poate sa dispara dragostea asa intr-o saptamana??????pt ca schimbarea ei brusca s-a petrecut in decurs de o saptamana.parca a inebunit [bang] eu chiar nu stiu ce i-as mai putea spune cumnatului meu. voi ce parere aveti ?ce ar putea face ca sa-si mentina familia unita???? multumesc pupici, oana i would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity cuconiada rares,soarele lu' mama Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Androix Postat Mai 20, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 20, 2006 Hai ma, nu pot sa cred ca esti atat de naiva... Dragostea n-a disparut intr-o saptamana, ci intr-o sapatamana s-a hotarat ea sa si recunoasca deschis. Dragostea a disparut de cand a calcat prima data stramb. Andreea mamica lui [copil] Filip Stefan Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanabandol Postat Mai 20, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 20, 2006 andreea, daca ar fi disparut dragostea atunci de ce au stat 9 ani impreuna?de ce nu si-a dat in petic mai devreme?nu pot crede ca o femeie poate fi atat de perversa incat sa stea si sa se chinuie 9 ani doar pt un ap si o masina, care nu stia cu siguranta daca le vor avea????????de ce inainte de a veni el din misiune imi spunea ca de-abia asteapta sa-i vina sotul acasa, ca-i e dor de el si bla bla....si la o luna dupa ce s-a intors.....gata nu-l mai iubeste.schimbare brusca, exact intr-o sapt. pupici, oana i would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity cuconiada rares,soarele lu' mama Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chatonel Postat Mai 20, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 20, 2006 de ce? pentru ca ea are pe altcineva. Toulouse, la ville rose Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Androix Postat Mai 20, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 20, 2006 Eeee, pai atunci ce ne mai intrebi? Vad ca stii si singura. Inseamna ca se poate sa dispara dragostea intr-o saptamana! Andreea mamica lui [copil] Filip Stefan Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanabandol Postat Mai 20, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 20, 2006 haideti fetelor, va rog mult nu fiti acide....chiar vreau sa va aflu parerea despre ce ar trebui sa faca el.el e intr-o nebuloasa totala, o iubeste, nu vrea sa divorteze, dar nici sa chinuie nu mai poate. vreau sa aflu si parerea cuiva care judeca obiectiv, noi deja suntem prea implicati. merita sa mai lupte, sa mai rabde sau sa-i accepte divortul atunci cand il va inainta ea? multumesc pupici, oana i would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity cuconiada rares,soarele lu' mama Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nadia1976 Postat Mai 20, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 20, 2006 Oana, daca ea cere divortul, el nu are de ales; trebuie sa divorteze, nu e necesar ca ambii sa fie de acord ptr. un divort. Si daca ea (se pare) si-a cam pierdut capul ptr. altul, el nu prea mai are ce face; eventual, sa divorteze si sa astepte (asta depinde de el) ca celalalt sa o dezamageasca pe ea sau ea sa se trezeasca la realitate si sa-si dea seama (DACA!!!) ca isi iubeste, totusi sotul si ca celalalt nu reprezinta decat... o iluzie si ca nu tot ce zboara se mananca. El, oare, ar accepta-o sa se intoarca la el in conditiile astea si dupa cine stie cat timp???!!! Eu asa vad lucrurile; dragoste cu sila nu se poate; daca ea e hotarata sa divorteze, asta e! El chiar nu are de ales. Va trebui sa o lase sa plece. ____________________________ Winners don't quit; quitters don't win. __________________________________ Don't give me an attitude; I already have one! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mica-mica Postat Mai 20, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 20, 2006 Oanaid="red">, se pare ca se poate [V] Prietenii nostrii au patit la fel, numai ca el e cel care s-a indragostit brusc, dupa 14 ani de casnicie si intr-o saptamana a spus ca vrea divortul...S-a schimbat 180*, a inceput sa aiba un comportament total diferit,violent, nu-l mai recunoastem, parca-i posedat.... " a gasit ceva ce nu a avut niciodata, ceva ce nu a gasit la sotia lui "....s-a izolat, nu vrea sa mai vada nici un prieten.. Sotia a incercat sa-l tina cat a putut, nu comenta ca el lipsea noptile de acasa, ca weekend-urile si le petrecea cu ea..o ea "placuta" cand facea asigurarea la masina....practic sotia il iubea si-l iubeste in continuare...El o forta sa bage ea divortul, ea nu...l-a bagat el, ea nu a fost de acord ...ii spunea sa se mai gandeasca....nu au nici un copil.....au ajuns la certuri urate, amenintari din partea lui..sa-i dea divortul ca altfel o lasa fara nimik. Toata nebunia asta a tinut 2 luni. Ea e cu nerviii la pamant....s-a dus pe la biserici, babe....considera ca nu are barbat de lasat...el...deja cauta casa sa stea cu mandra si forteaza prin toate mijloacele ca sotia sa-i dea divortul..dragoste cu sila nu se poate...iar peste o saptamana au deja prima infatisare [V]. Nu cred ca se mai poate face ceva, practic fiecare sa-si continue viata... Poate sa-i faca toate mofturile, daca i s-a facut de duca...vor suferii amandoi, copii cel mai mult... "Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
criss Postat Mai 20, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 20, 2006 Buna, Daca ea doreste divortul, trebuie sa ii respecte dorinta. Casatoria este facuta de bunavoie. Cinstiti sa fim, daca nu tii la cel cu care esti in casa, viata este un chin. Nimeni nu are dreptul sa decida pentru celalalt. Fiecare cu viata lui. Ziceai ca a "innebunit"...nu, doar s-a indragostit si considera ca viata ii este mai buna altfel si este datoare sa isi faca viata placuta atat ei cat si copiilor ei. Ganduri bune, Criss Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nadia1976 Postat Mai 20, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 20, 2006 quote:Originally posted by crissBuna,Nimeni nu are dreptul sa decida pentru celalalt. Fiecare cu viata lui.Ganduri bune,Crissid="quote">id="quote">Criss, in cazul lor, ea ii hotareste lui viata; ca are sau nu dreptul de a o face, asta e adevarul: ca ea a luat o hotarare care ii afecteaza lui viata... Adica, din ce ai spus tu eu am inteles asta: el nu are dreptul sa ii ceara ei sa ramana... dar, da-mi voie sa te intreb: ea are dreptul sa-i ceara lui sa plece???!!!____________________________Winners don't quit; quitters don't win.__________________________________Don't give me an attitude; I already have one! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.