majaginn Publicat Mai 20, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 20, 2006 hai sa facem un top 10 ptr Euroviziune diseara! Eu nu ma descurc sa fac "statistici virtuale", da poate altcineva (moderator) poate sa fac asta[floare3][floare3][floare3][floare3] Topul meu: 1.Ukraina 2. Romania 3. Elvetia 4, Bosnia- Hertegovina 5. Grecia 6. Suedia 7. Malta 8. Irlanda 9. Danemarka 10. Finlandaid="size4">id="Arial">id="red"> Maja & Seb newlyweds http://community.webshots.com/user/ginmseb Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ana_maria222 Postat Mai 20, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 20, 2006 quote:Originally posted by majaginnOh, am scris gresit. In loc de Moldova e Malta, normal.1.Ukraina2. Romania3. Elvetia4, Bosnia- Hertegovina5. Grecia6. Suedia7. Malta8. Irlanda9. Danemarka10. Finlandaid="size3">id="Arial Black">id="red">Maja & Seb newlywedshttp://community.webshots.com/user/ginmsebid="quote">id="quote">1. Moldova2. Ucraina3. Romania4.Suedia5. Greciamai incolo nu stiu...[alcool]Ce straniu lucru: vremea! Deodata pe pereteTe vezi aievea numai in stersele portreteTe recunosti in ele, dar nu si-n fatza ta,Caci trupul tau te uita, dar tu nu-l poti uita!http://community.webshots.com/user/ana_maria222[/b] poze noi....HAI DINAMO!!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flaflo Postat Mai 20, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 20, 2006 Moldova, Malta, Romania,....... Flavia si Bianca[bibe] Bia veseliaid="red">[copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
majaginn Postat Mai 20, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 20, 2006 va place Moldova? mi se pare o piesa super "ieftina", dar adevarul e ca-ti cam ramane refrenul pe creier. NU IMI PLACE ca e o piesa sexista, nu-mi place ca fata aia e pusa acolo pe scena ca un obiect sexual. Maja & Seb newlyweds http://community.webshots.com/user/ginmseb Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diadaniela Postat Mai 20, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 20, 2006 mie imi place melodia lui Traistariu la nebunie.sper sa castige! pe celelalte nu le cunosc. ,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,, Dana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralucoantza Postat Mai 20, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 20, 2006 pe locul 1- sakis rouvas pe 2- sakis rouvas pe 3- sakis rouvas in rest voi vota pt romania pana iese fum din telefon si-mi mai place melodia bosniei-herzegovina ralucoantza ``Nemurirea inseamna sa fii iubit de cat mai multi oameni anonimi`` - Sigmund Freud Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spic de grau Postat Mai 20, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 20, 2006 ROmania RUsia Grecia Malta [cit]Lumyid="red">- mamica lui [bibe]David Andréi id="blue">id="Book Antiqua">(11 Martie 2004) Povestea nasterii lui Davidid="right"> Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aschiutza Postat Mai 20, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 20, 2006 1. Croatia 2. Bosnia 3. Romania 4. Spania 5. Germania 6. Armenia 7. UK Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delsim Postat Mai 20, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 20, 2006 1.Rusia 2.Romania 3.Suedia 4.Grecia 5.Ukraina 6.Irlanda Delia "Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Idora Postat Mai 20, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 20, 2006 Ucraina Romania Rusia Moldova Hai Romania[RO] ------------------------------------------------------------------------------ Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum. id="Lucida Console">id="navy"> În vremuri ale minciunii universale, a spune adevãrul este un act revoluþionar(George Orwell) poze Liseberg-Göteborg Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.