Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cum ati extermina barbatii care insala???

Recommended Posts

Sa vedem cum am extermina barbatii care insala, tradatorii de sentimnete, daca nu ar exista perceptele religioase de care ne este frica, cele justitiare etc....Cum i-am chinui pe tradatori, durere fizica, sufleteasca, bineinteles ca cea mai mare durere este cea a sufletului, dar pe un las nu ai cum sa-l chinui cu asta, asa ca ramane cea fizica, oare, ce le-am face, i-am arde pe rug, i-am lasa pe o insula fara mancare, apa in pustietate???

Hai, sa lasam basic instinct-ul sa iasa la iveala, fiecare il avem dar este incatusat de autocontrol, frica de Dumnezeu, lege etc..

so, purcedeti..

........................

cit traiesti in viata, invata sa ierti, sa spui ca iubesti, ca vrei sa fii prieten, ca daca le spui dinaintea unui mormant, nu ma are nici un sens.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 51
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by rilbuc1

Urmeaza un film horror :) Minorii nu au ce cauta aici.De ce zici numai de barbati? Femeile nu fac asta?http://community.webshots.com/user/rilbuc

id="quote">id="quote">ok, si femeile...instincte primare puse in actiune, teoretic vorbind..apropos, ti-am vazut flacaul.Sa-ti traiasca..........................cit traiesti in viata, invata sa ierti, sa spui ca iubesti, ca vrei sa fii prieten, ca daca le spui dinaintea unui mormant, nu ma are nici un sens.

Eu l-as scoate din viata mea, indiferent de sentimente; adica: daca a considerat ptr. o noapte ca alta e mai buna (ptr. el) decat mine, apai cu ea sa ramana!

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Pentru mine nu ar mai exista. Eu nu-mi consum niciodata energia ca sa ma razbun.

Cind cineva ma supara il sterg cu buretele din viata mea. Ma bucur ca reusesc sa fac chestia asta. Am vazut ca multa lume se consuma. Eu cred ca la mine e vorba de un sistem de autoaparare.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

quote:Originally posted by desprecopii

in primul rand cu prafuri de diaree si parturi - adica sa aiba o jena in primul rand... atunci cind face curte.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.id="Arial">id="size1">
id="quote">id="quote">[:-)))][:-)))][:-)))][:-)))]

ba exista si femei in asemenea situatie. Dar in titlul subiectului ele nu apar:)))

Nu l-as extermina. Insa l-as da afara din casa, din viata mea si a copiilor, sa se mute la amanta si cu asta basta. Sa-l fereasca cerul daca n-ar fi de acord cu conditiile stabilite de mine. Insa nu m-as razbuna in nici un fel.

Gabi+Robert 20.05.1997[duel]Lili 17.05.2002

pozici poze noi

quote:Originally posted by desprecopii

in primul rand cu prafuri de diaree si parturi - adica sa aiba o jena in primul rand... atunci cind face curte.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.id="Arial">id="size1">
id="quote">id="quote">[:-)))][:-)))][:-)))]asa da!si daca nici conditiile acestea neprielnice nu-l descurajeaza,prafurile de diaree pot fi mixate cu putintica soricioaica,urmata speram de funeralii unde vaduva neconsolata le poate invita si trosni pe conrupatoarele de caznicii fericite.[:o)]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...