Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Lotiune de plaja.........CARE????

Recommended Posts

a venit vremea de plaja si nu ma pot hotara ce crema/lotiune/ulei de plaja sa imi iau!!! in fiecare an incerc altceva iar anul asta parca mi-as lua de la nivea !! voi ce marca folositi?? cu ce factor de protectie?? sunteti multumite???

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Pentru ca nu intotdeauna gaseam ce doream, la factorul de protectie cel mai inalt, luam ce-mi pica in mana... asa am reusit o adunatura deosebita : garnier pt copil, l oreal pt primele zile de plaja, nivea pt cand esti deja bronzat si ai nevoie de fps mai mic, ba chiar si un gerovital spuma pt zile d'astea.... cu bronz la purtator...N-am vreo preferinta deosebita data fiind aprovizionarea slaba si preferentiala a magazinelor cu solutii de sezon...

[pis] [gravi], mami de [copil] ( 13oct04 )

id="green">

id="right">

quote:Originally posted by Kittie

Pentru ca nu intotdeauna gaseam ce doream, la factorul de protectie cel mai inalt, luam ce-mi pica in mana... asa am reusit o adunatura deosebita : garnier pt copil, l oreal pt primele zile de plaja, nivea pt cand esti deja bronzat si ai nevoie de fps mai mic, ba chiar si un gerovital spuma pt zile d'astea.... cu bronz la purtator...N-am vreo preferinta deosebita data fiind aprovizionarea slaba si preferentiala a magazinelor cu solutii de sezon...

[pis] [gravi], mami de [copil] ( 13oct04 )id="green">
id="right">
id="quote">id="quote">cum e grovital spuma??? ce factor de protectie are??? eu sunt deja bronzata (de la solar) si am si tenul mai masliniu (nu sunt alba)!!!"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."Lavinia: sotie alintata.....

Eu de cand a aparut gama noua de la Lóreal, pe asta o folosesc. Imi place foarte mult cum miroase si este si foarte buna ca protectie. Eu folosesc factor 15 la primele expuneri la soare dupa care folosec 6-10.

Am folosit si Nivea, dar numai pe cel cu factor 2 care este cu caroten, si mi-a placut si ala.

Nana Motoc

Nunta noastra!

Nu stiu dac-au impanzit deja magazinele.. Anu' trecut tocmai aparuse gama Gerovital pt expuneri solare.. E sub forma de spray, nu mai tin minte exact ce fps, scuze... Da' eu incep de la 30 (si de cele mai multe ori se gaseste l'oreal la asemenea indice. Si nu toate marcile au indici ridicati) expunerile si atunci cand sunt bronzata scad spre 10-8 minim... Iar pt fatza folosesc alta crema.. Cu indice mai ridicat.. anu trecut aveam clinique..

[pis] [gravi], mami de [copil] ( 13oct04 )

id="green">

id="right">

Pentru expunerea la soare eu folosesc de ani de zile de la Avon, respectiv Lotiune de plaja rezistenta la apa cu SPF 10, dupa soare Lotiune dupa plaja pentru accentuarea bronzului si pentru fata este o crema de la Avene,special pentru soare, cu factor mare.Am incercat si de la Nivea, L'oreal, Garnier, dar am ramas fun Avon.

Sunt foarte multumita de toate!!!

Julia

quote:Originally posted by bufi

Pentru expunerea la soare eu folosesc de ani de zile de la Avon, respectiv Lotiune de plaja rezistenta la apa cu SPF 10, dupa soare Lotiune dupa plaja pentru accentuarea bronzului si pentru fata este o crema de la Avene,special pentru soare, cu factor mare.Am incercat si de la Nivea, L'oreal, Garnier, dar am ramas fun Avon.Sunt foarte multumita de toate!!!Julia

id="quote">id="quote">am folosit-o pe cea de la avon si am facut o alergie de toata frumusetea de la ea!!!! nu as mai risca sa o mai folosesc!!!"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."Lavinia: sotie alintata.....

Eu pana acum am avut Garnier cu factor 20 (cred) si nu stiu daca sa iau din nou Garnier sau altceva. In principiu am fost multumit de ea, dar neavand factor de comparatie nu stiu daca este alta mai buna sau nu.

Voi ce ziceti?

Avene, minim 30 ca am pielea sensibila rau, e sub forma de spray. Pentru mine Avene are cele mai bune creme, chiar daca au indicele de protectie foarte mare (cam 60 folosesc eu pentru crema de fata) nu sunt deloc grase.

apsara

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...