Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

Ce stiti de ... ursitoarele care trebuie "sa apara" la trei zile dupa ce se naste un copil? Nasc in curand si mi s-a spus ca in a treia seara de la nastere trebuie sa pregatesc o masa cu de toate, s-o las noaptea in casa sau la fereastra spitalului, daca inca nu m-am externat, noapte in care "vor veni" ursitoarele si-i vor ura copilasului tot ce vor ele. Iar eu sa fiu atenta la ce visez noaptea si a doua zi sa chem pe cineva sa manance bucatele. Ce stiti de asa ceva? Mie mi se pare o mare superstitie!!!
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Stai linistita! Vezi-ti de ultimele zile de gravidutza si nu-ti bate capul cu babisme. Nasterea si sanatatea copilului tau tin in primul rand de tine, iar fericirea si norocul in viata si-l face fiecare, cu manutza lui...

Dragele mele si eu am spus acelasi lucru despre chestia asta c ursitoarele. Auzisem si eu de ele cand eram adolescenta si uitasem complet de asta. Cand am nascut in salon am stat cu inca 2 tipe, una doctorita si una nu stiu ce era. A treia zi ne-a prins in spital si seara inaite sa ne culcam, doctorita ne spune faza asta cu ursitoarele si ca le putem asculta. Eu sincer m-am speriat ca dracu. In noaptea aia am dormit atat de adanc, numai sa nu aud nimic ca si faceam infarct daca auzeam cine stie ce. Dimineata doctorita ne-a povestit ca a stat treaza si a ascultat. Cica a auzit cum doua dintre ele plangeau si una radea. Si acum cand va scriu mesajul mi s-a ridicat parul pe mine. Eu nu cred in chestii de genul asta insa daca e adevarata treaba asta cu ursitoarele eu ma bucur ca in seara aia cred ca mi-au facut o vraja si m-am putut odihni calumea.[vrajitor]

[mamica]Aura si samburelu' Dimitrieid="purple">[copil]

Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.id="purple"> id="Comic Sans MS">[:D]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...