ipearina Publicat Mai 22, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 22, 2006 Ce stiti de ... ursitoarele care trebuie "sa apara" la trei zile dupa ce se naste un copil? Nasc in curand si mi s-a spus ca in a treia seara de la nastere trebuie sa pregatesc o masa cu de toate, s-o las noaptea in casa sau la fereastra spitalului, daca inca nu m-am externat, noapte in care "vor veni" ursitoarele si-i vor ura copilasului tot ce vor ele. Iar eu sa fiu atenta la ce visez noaptea si a doua zi sa chem pe cineva sa manance bucatele. Ce stiti de asa ceva? Mie mi se pare o mare superstitie!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lilianasoare Postat Mai 22, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 22, 2006 O mare tampenie[xx(]Numai de asta n-o sa ai timp la trei zile dupa nastere.[bang]Oricum, nastere usoara si sa fiti sanatosi[flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akella Postat Mai 22, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 22, 2006 Stai linistita! Vezi-ti de ultimele zile de gravidutza si nu-ti bate capul cu babisme. Nasterea si sanatatea copilului tau tin in primul rand de tine, iar fericirea si norocul in viata si-l face fiecare, cu manutza lui... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristina_C Postat Mai 22, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 22, 2006 Fii serioasa si nu crede in superstitii. Nastere usoara iti doresc! Cristina, mama lui Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
canuta-om-sucit Postat Mai 22, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 22, 2006 Dragele mele si eu am spus acelasi lucru despre chestia asta c ursitoarele. Auzisem si eu de ele cand eram adolescenta si uitasem complet de asta. Cand am nascut in salon am stat cu inca 2 tipe, una doctorita si una nu stiu ce era. A treia zi ne-a prins in spital si seara inaite sa ne culcam, doctorita ne spune faza asta cu ursitoarele si ca le putem asculta. Eu sincer m-am speriat ca dracu. In noaptea aia am dormit atat de adanc, numai sa nu aud nimic ca si faceam infarct daca auzeam cine stie ce. Dimineata doctorita ne-a povestit ca a stat treaza si a ascultat. Cica a auzit cum doua dintre ele plangeau si una radea. Si acum cand va scriu mesajul mi s-a ridicat parul pe mine. Eu nu cred in chestii de genul asta insa daca e adevarata treaba asta cu ursitoarele eu ma bucur ca in seara aia cred ca mi-au facut o vraja si m-am putut odihni calumea.[vrajitor] Aura si samburelu' Dimitrieid="purple">[copil] Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.id="purple"> id="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aime Postat Mai 22, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 22, 2006 [:-)))][:-)))][:-)))] aime Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kittie Postat Mai 22, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 22, 2006 aci ar trebui alt titlu.. cu ce se mai distreaza asistentele de la lauze... iete-te ... [gravi], mami de [copil] ( 13oct04 ) id="green">id="right"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
denisa73 Postat Mai 22, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 22, 2006 Ursitoarele astea nu vin si la un an,ca eu nu le-am auzit la nastere si nici masa nu am facut? [bibe] Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT" http://photos.yahoo.com/ddenisa73 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Creola Postat Mai 22, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 22, 2006 E prima data ca aud asa ceva!Ai dreptate ,e o mare superstitie! Nastere usoara si [copil] sanatos! Poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asi Postat Mai 22, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 22, 2006 [:-)))][:-)))][:-)))] Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.id="purple"> Evenimentele importanteid="purple"> Razvanid="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.