Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

sunt obligati sa ma primeasca inapoi?

crissy77

Recommended Posts

Poveste mea este urmatoarea: pana sa intru in CIC am fost profesor la liceul din oras, pe catedra intreaga, ca suplinitor calificat (in urma examenului de titularizare sustinut in 2003). Am fost la cursuri inca 3 saptamani de cand a inceput anul scolar, apoi am avut niste probleme si am fost in medical, apoi in prenatal. In locul meu a venit o alta profesoara (cu studii postuniversitare in domeniu) iar anul urmator tot ea va fi pe postul meu (detasare in folosul invatamantului). Recent m-am uitat pe site-ul destinat celor interesati de titularizare si am vazut ca s-au scos la concurs 3 posturi: unul pentru titularizare si 2 pentru suplinire. Eu as fi vrut sa merg la examen, dar pana acum nu am reusit sa invat mai nimic. Intrebarea mea este daca scoala este obligata sa ma reangajeze la expirarea celor doi ani de CICid="size2">. Din cate mi s-a spus de la secretariat, in momentul in care am intrat in CIC (13 ianuarie 2006) mi s-a desfacut contractul de munca.

Cristina Negara cu BB

Elise-Stefania

3 Decembrie 2005

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cristinaid="red">, raspunsul la intrebarea ta depinde de ce tip de contract ai... deci contractul tau de munca este pe durata nedeterminata de timp, sau pe durata determinata?

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.id="size1">id="Comic Sans MS">id="navy">

Gata, am aflat. Am fost la secretariat si m-am luminat. Din cauza ca eram suplinitor si nu titular, deci contract de munca pe termen determinat, adio scoala dupa 2 ani de CIC. Mi se pare nedrept... Dar deh, astea-s legile... Multumesc celor care mi-au raspuns.

Cristina Negara cu

Elise-Stefania

3 Decembrie 2005

Filmulete

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...