Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

calatorie cu masina-15saptamani

Recommended Posts

Buna dragi mamici si viitoare mamici,

Am nevoie de parerea voastra.

Intrebare nu e ptr mine, ci ptr cumnatica mea: deci - credeti ca e ok sa vina cu masina din Ro pana la Paris avand in vedere ca e graviduta in 15 saptamani?

Ei ii e teama de avion, si isi doreste mult sa vina. Noi ne dorim mult sa o vedem (nu ne-am mai vazut de 2 ani).

Credeti ca risca?

Pupici,

[cit]Lumyid="red">- mamica lui [bibe]David Andréi[bonjovi] id="blue">id="Book Antiqua">(11 Martie 2004)

Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.
id="right">
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu am fost cu masina pana la Praga insarcinata in 12 saptamani. A fost obositor, dar suportabil. Nu are ce sa riste daca are o masina OK si merge sotzul cu grija, evita gropile etc. Acum depinde si cum se simte ea, ar trebui sa ceara si sfatul medicului apropo de sarcina ei si cum se simte ea in particular.

Insa trebuie sa isi aloce timp pentru opriri pe drum ori de cate ori are nevoie, recomandarea este cam la 3 ore sa se ia o pauza. Drumul este totusi foarte lung...

Cumnata mea a venit din Germania cu masina fiind insarcinata in 15 saptamani si cand s-a intors acolo avea 20.Si a condus tot drumul dus si intors.Eu la 24 sapt am colindat tara cu masina si s-a putut fara probleme.Sa vorbeasca totusi cu medicul ei.

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

Fratele meu imi spunea ca se vor opri noaptea sa doarma. Cu autocarul se fac 36ore , dar ei s-au gandit sa faca cel putin 3 zile.

Masina e buna..e un Citroen C4.. destul de comoda zic eu.

Mi-e teama acum, ca stiu ce inseamna sa pierzi o sarcina, eu am pierdut 2 si nu doresc nici la dusmani.

[cit]Lumyid="red">- mamica lui [bibe]David Andréi[bonjovi] id="blue">id="Book Antiqua">(11 Martie 2004)

Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.

id="right">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...