Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

sini dupa alaptat

Recommended Posts

Cum printesa mea n-a vrut decit dintr-un sin, unul i-am dat, dar am sfirsit prin a avea acum, la 9 luni dupa incheierea perioadei de alaptat, un sin mai mare si unul mai mic, adicatelea, asa o sa ramin toata viata, ca daca nu mi s-au egalizat pina acum, nici ca se mai egalizeaza...

Ce solutii as avea? ...sau nu...

Siminna si Maria (1 nov 2004)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

solutiile sunt simple

- "sau nu" (adica zero solutii)

- nijte lotziune de bisturiu

- o noo sarcina in care te vei bucura cele 9 luni plus perioada de alaptare de sani superbi...after se aplica precedentele solutii...

[pis] [gravi], mami de [copil] ( 13oct04 )

id="green">

id="right">

Kittie, ma tem ca bisturiu este out of the question! Ma gindeam daca niste electrostimulare rezolva problema...

kristinutza, da, am avut mai mult lapte intr-un sin, in urma unei mastite. Asta e.

Siminna si Maria (1 nov 2004)

Siminna, ma tem ca electrostimularea e frectze la picior de lemn in cazul sanilor.. Sigur, o ameliorare poate tip placebo! da' altfel... [V] tot la lotziunea mentzionata e sperantza.. Si eu sunt contra si-mpotriva. D'aia sunt la sarcina doi [:D]! Am nijte saniiiiiii mmmmmmm [^]

[pis] [gravi], mami de [copil] ( 13oct04 )

id="green">

id="right">

mama a patit asa ceva la frate.miu...voia doar dintr.un san...si l.a pacalit ca.l tinea tata invers la celalalt...a incercat si pitix o faza din asta la un moment dat...dar am pacalit.o ca o tineam invers si a supt din amandoi...

ceea ce pot sa.ti spun e ca totusi mama a ramas cu un san mai mare si unul mai mic si acum...dupa 19 ani...dif.nu e totusi f.mare...

si acu' sfat: mai fa un bb si incearca sa.l alaptezi din ambii sani...asa vor fi amandoi la fel...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

poze:

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

MotoRRock in Ploiesti, editia a III-a

http://www.silverpistons.ro/mr3.html

quote:Originally posted by kristinutza

dar nu pot sa ma abtin de la a intreba "cum adica a vrut doar un san?"

cristina, mama de radu (09.10.2005)

poze

id="quote">id="quote">

Bebelusii pot avea o preferinta pentru unul din sani - asa, pur si simplu - am citit asta intr-o carte despre alaptat.

Cu vreo doua luni inainte de intarcare am avut mai mult lapte intr-un san si, desi aveam totusi si-n celalalt, copilul a vrut sa suga de unde era mai mult- prin urmare si la mine este o diferenta intre dreptul si stangul, nu mare, ce sa zic, sanul mai des "folosit" e un pic mai lasat si de trecut n-are cum sa-mi treaca.

Daca port sutien par egali.

Cristina,

mama lui

Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...