Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Remedii impotriva alergiilor!

Recommended Posts

Zilele trecuta am facut alergie de la lapte. Si acum am fata plina de bubite mici, obrazul stang este mai iritat decat dreptul si bubitele sunt rosii, ma strange fata si ma maninca ingrozitor.

Am mai patit asa doar cand am luat antibiotice, stiu ca sunt alergica la ele, dar de la lapte nu mi s-a mai intamplat niciodata.

Am baut ceai de musetel, mi-am pus comprese cu ceai de musetel si am luat si un medicament recomandat de farmacista pentru asa ceva, insa alergia tot o am.

Stiti si alte remedii impotriva alergiilor?

Multumesc anticipat.

Nana Motoc

Nunta noastra!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

nana imi pare rau...sper sa-ti treaca rapid, fetitza mea a facut la lapte de vaca, dar acum e ok...ei ii trecea cu peritol(dar asta il aveam din romania), si asta e antihistaminic...poti folosi local o crema cu cortizon, dar nu e indicat, decat daca nu mai poti de mancarime, ai urticarie, asta e bine ca e prima faza a unei alergii si nu astm sau soc anafilactic...dar oricum, incearca cu claritine, asta e si aici de baza pentru alergii.

nu ti-a mai dat altceva local, vreo crema, ca banuiesc ca asta te chinuie, urticaria, nu??

Lena si t-rex Freya

Nana, cred ca ai facut alergie de la lapte care nu era proaspat, eu asa patesc. Trebuie sa am grija ca orice mananc sa fie foarte proaspat. Daca erai alergica la lapte stiai pana acum.

Eu am luat ceva pastile cu cortizon (aici se numesc Prednisol), dar cel mai bine mergi la dermatolog sau alergolog.

Si sa eviti expunerea la soare.

daphnyie

quote:Originally posted by lena

nana imi pare rau...sper sa-ti treaca rapid, fetitza mea a facut la lapte de vaca, dar acum e ok...ei ii trecea cu peritol(dar asta il aveam din romania), si asta e antihistaminic...poti folosi local o crema cu cortizon, dar nu e indicat, decat daca nu mai poti de mancarime, ai urticarie, asta e bine ca e prima faza a unei alergii si nu astm sau soc anafilactic...dar oricum, incearca cu claritine, asta e si aici de baza pentru alergii.nu ti-a mai dat altceva local, vreo crema, ca banuiesc ca asta te chinuie, urticaria, nu??Lena si t-rex Freya

id="quote">id="quote">Multumesc mult![flo] Nu mi-au dat decat niste pastilute antihistaminice, iau o pastiluta pe zi, azi este deja a 6-a zi, mi-au mai trecut si incep sa dispara mancarimile. Sper sa mi se curete fata cat mai repede, ca e tare inestetica si nu mai zic ca imi creeaza o stare de disconfort!Pupici si s-auzim numai de bine![pup]Nana MotocNunta noastra!

obligatoriu trebuie sa mergi la medic. daca e adevarat ca este alergie adevarata si nu numai o indispozitie trecatoare inseamna ca esti alergica la lactoza. dar lucrul asta apare de obicei in copilaria mica, la primele contacte cu alimente cu lactoza. eu una banuiesc ca nu ai alergie. dar tocmai pentru acest lucru trebuie sa ajungi la medic pentru a iti face o baterie de testari la divesi agenti alergeni.

Roxana

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...