Tia Publicat Mai 23, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 23, 2006 incredibil, dar puiul meu de 10 luni are aceasta problema. as vrea sa stiu daca s-a mai lovit cineva de asa ceva si cum s-a rezolvat? ati mers la medic sau ati "operat" voi? medicul ii face anestezie locala? astept sfaturile voastre.. multumesc [flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mirela72 Postat Mai 23, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 23, 2006 Tia, cred ca doar un chirurg l-ar putea ajuta pe micutul tau. Sigur ca-i face si anestezie locala, nici un adult n-ar suporta asa ceva pe viu, dar mai un bebe. Daca ai ceva "pile" pe la spital, ar fi ideal sa-l si sedeze un pic (doar 10-15 min, pana e gata operatiunea) sa nu simta anestezia locala care e foarte dureroasa (si eu am patit din astea, asa ca stiu). Sa nu te apuci tu sa-i tai unghiuta pentru ca nu vei reusi asa cum trebuie si risti sa complici lucrurile. O prietena de-a mea a patit la fel cu baietelul ei, era chiar mai mic, vreo 7-8 luni parca si doar la chirurg s-a rezolvat in modul pe care ti l-am spus. De atunci copilul nu a mai avut probleme (acum are 2 ani si 2 luni) Multa sanatate ! Mire-mama de fetita frumoasa http://community.webshots.com/user/Papucica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tia Postat Mai 23, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 23, 2006 n-am nici o pila nicaieri, asta e problema mea - ca duc copilu' la spital si mai mult mi-l chinuie... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubi Postat Mai 23, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 23, 2006 am patit noi, la degetelul mare de la piciorul Marei. A inceput sa se inroseasca si sa se incalzeasca. L-am tinut peste noapte in pansament cu Rivanol si dimineata era "murat" dar inflamatia disparuse. Unghiile trebuie taiate drept, lasate colturile sa creasca. Succes, stiu ca doare si copilul se chinuie.... Mara mea Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
malla Postat Mai 23, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 23, 2006 Si Andrei al meu are aceeasi problema la degetele mari de la picioare, seamana pe mine ca si eu ma lupt cu chestia asta. Am incercat sa i le tai drept dar mai rau i se face puroi si i se inflameaza urat rau de tot... Asa ca nu am incotro decat sa ii tai colturile... zilele trecuta s-a intamplat sa ii tai un coltisor care abia se vedea din cauza umflaturii, a doua zi nu mai era imflamat, deci de vina e coltul care "se implanta" in tesut. Adinella "Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"! Andrei si Adriana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxisialexia Postat Mai 23, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 23, 2006 quote:Initial creeata de Tiaincredibil, dar puiul meu de 10 luni are aceasta problema. as vrea sa stiu daca s-a mai lovit cineva de asa ceva si cum s-a rezolvat? ati mers la medic sau ati "operat" voi? medicul ii face anestezie locala? astept sfaturile voastre..multumesc[flo]id="quote">id="quote">Ma bucur ca ai deschis acest topic, si eu ma confrunt cu aceasta problema, i-am cerut sfatul pediatrei si mi-a zis sa ii dau cu rivanol si cu baneocin.....daca altcineva mai stie cu ce se mai poate da, sa ne spuna si noua.Tia,id="red"> este cumplita durerea de dupa operatie...(anul trecut cand eram insarcinata in luna a sasea, mi-a fost scos un sfert din unghie ....din cauza coltului incarnat, ca acum 2 luni sa ajung din nou la operatie dar de data asta mi-a fost scos tot patul unghial si m-a si taiat...am facut asta la recomandarea doctorului, care mi-a zis ca numai astfel rezolv problema unghiilor incarnate...nu vrei sa stii ce dureri sunt)...acum revenind la copii nostrii nu te sfatuiesc sa umbli tu, chiar nu este indicat.Cum arata locul?Pediatrul ce a spus?id="blue">Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzacid="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cgaby Postat Mai 23, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 23, 2006 buna. offf..e groaznic. va spun din proprie experienta! am 8 operatii la activ! trebuie mers la chirurg, parerea mea! se poate da cu rivanol, baneocin, dar nu se rezolva problema! asa ca...repede la medic. sanatate multa! cgaby (mama lui stefan nazdravan) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adina Postat Mai 24, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 24, 2006 eu personal m-am chinuit vreo 4 ani cu unghiile incarnate la degetele mari de la picioare. ce n-am incercat! nu am ajuns la operatie pentru ca in fiecare zi le piguleam, mai testam cite un unguent....a fost un chin. acum am scapat definitiv de problema asta. cel mai important, daca e deja inflamat se ridica coltul unghiei cu putina vata si un unguent cu antibiotic,se lasa vata sub unghie si se schimba cit mai des. se lasa unghia sa creasca si se taie numai drept. si ceea ce intr-adevar m-a ajutat a fost sa pilesc suprafata unghiei. astfel am reusit sa micsorez curbura unghiei si colturile nu mai intrau in carne. cu pilire si dezinfectare pina cind unghia e destul de mare. sigur se vindeca asa. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.